enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Pegasus Havayolları, İşçi Alımı İlanı Verdi! Başvuru Koşulları ve Detaylar..

Pegasus Havayolları, son açıklamasında farklı pozisyonlarda personel alımı yapacağını duyurdu. İş başvuru detayları için aşağıya bakabilirsiniz.

Pegasus Havayolları, İşçi Alımı İlanı Verdi! Başvuru Koşulları ve Detaylar..
21 Şubat 2024 09:54 | Son Güncellenme: 21 Şubat 2024 10:03
A+
A-

Pegasus Havayolları, 2024’ün ilk işe alım ilanını duyurdu. Vatandaşlar, hangi pozisyonlarda personel alımının gerçekleştirileceği ve başvuru şartları hakkında araştırmaya başladılar.

Pegasus Havayolları, personel alımı için Uçak Yükleme İşçisi pozisyonunda en az ilkokul mezunu olma, tercihen B/C sınıfı ehliyete sahip olma ve aktif araç kullanabilme gibi şartlar arıyor.

PİLOT ALIMI İÇİN ŞARTLAR BELLİ OLDU

Pegasus Havayolları, Pilot Yetiştirme Programı için adaylar için şartlarını açıkladı. Detaylar şöyle:

1 Ocak 1994 ve sonrasında doğmuş Türk vatandaşı olma, Türk üniversitelerinin örgün eğitim lisans programlarından mezun olma veya denklik belgesine sahip olma, belirli İngilizce yeterlilik sınavlarından belirli skorları elde etme gibi şartlar aranıyor. Pilot adayları, belirlenen şartları sağlayan ve ilgili testlerden geçen adaylar arasından seçilecek.

MESLEK LİSESİ MEZUNLARI DİKKAT

Pegasus Havayolları, Mekanik Teknisyeni pozisyonunda endüstri meslek liselerinden veya meslek yüksek okullarından mezun olma, alanında en az 5 yıl deneyime sahip olma gibi kriterler arıyor.

ENGELLİ ALIMLARI DA MEVCUT

Pegasus Havayolları, Şoför – İdari İşler (Engelli) pozisyonunda en az lise mezunu olma, B veya D sınıfı ehliyete sahip olma ve aktif araç kullanabilme gibi kriterler arıyor. İlgili adaylar, engelli personel kadrosunda istihdam edilmek üzere seçilecek.

Pegasus Havayolları’nın belirlediği şartlara uygun adaylar, ilgili pozisyonlar için başvuruda bulunabilirler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.