enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Okan Buruk’tan Sparta Prag’ maçı öncesi oyuncularına uyarı!

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında evinde Çek takımı Sparta Prag’ı ağırlayacak olan Galatasaray’da teknik direktör Okan Buruk, futbolcularıyla bir toplantı gerçekleştirdi. Buruk’un, Sparta Prag maçıyla ilgili yaptığı konuşmada, “Avrupa arenası bizim için çok önemli, Avrupa’da başarı Galatasaray’ın genlerinde var. Sparta Prag karşısında ilk maçta avantajı alalım, tur için önemli bir adım atalım” dediği öğrenildi.

Okan Buruk’tan Sparta Prag’ maçı öncesi oyuncularına uyarı!
14 Şubat 2024 11:12
A+
A-

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda perşembe günü evinde Sparta Prag ile karşılaşacak olan maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Sakatlıkları bulunan Nelsson, Abdülkerim ve Kerem Aktürkoğlu’nun takımla birlikte çalışmaları, teknik direktör Okan Buruk’u sevindirdi.

Tecrübeli hocanın oyuncularıyla gerçekleştirdiği toplantıda, “Her kulvarda yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Avrupa arenası bizim için çok önemli, Avrupa’da başarı Galatasaray’ın genlerinde var. Sparta Prag karşısında ilk maçta avantajı alalım, tur için önemli bir adım atalım” şeklinde konuştuğu öğrenildi.

Galatasaray ile Sparta Prag arasındaki müsabaka 15 Şubat Perşembe günü saat 20:45’te gerçekleşecek.

Kaynak: cumhuriyet.com.tr

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.