enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Meteoroloji Uyardı; Şiddetli Sağanak Yağış Geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), çok sayıda ile fırtına ile gök gürültülü sağanak yağışlara karşı uyarıda bulundu. MGM, vatandaşlardan dikkatli olmalarını istedi.

Meteoroloji Uyardı; Şiddetli Sağanak Yağış Geliyor
7 Aralık 2021 10:53
A+
A-

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), kuvvetli yağış  ve fırtına uyarılarında bulundu.

Genel Müdürlükten yapılan açıklamada, Marmara ve Ege’de 2 ila 4 derece azalacağı diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Türkiye geneli parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz ile Mersin, Karaman, Eskişehir, Bolu, Düzce, Zonguldak, Bartın ve Karabük çevreleri ile Ankara’nın kuzey ve batı kesimlerinin yağmur ve sağanak, Marmara’nın batısı, Kıyı Ege ile Akdeniz kıyılarının yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Kastamonu hava durumu ise; Çarşamba ve Perşembe günleri yağmur bekleniyor.

Yağışların; Kıyı Ege, Batı Akdeniz ile Edirne, Kırklareli, Manisa, Balıkesir ve Çanakkale çevrelerinde kuvvetli, Antalya çevreleri ile Isparta’nın güneyinde yer yer şiddetli olması bekleniyor.

Meteoroloji Uyardı; Şiddetli Sağanak Yağış Geliyor

Meteoroloji Uyardı; Şiddetli Sağanak Yağış Geliyor

Rüzgarın; Güney Ege, Akdeniz, İç Anadolu’nun güney ve doğusu ile Batı ve Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinde güney yönlerden kuvvetli ve fırtına (50-80 km/sa) şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

Rüzgarın sabah saatlerinden itibaren Akdeniz, İç Anadolu’nun güneyi ve doğusu ile Karadeniz’in iç kesimlerinde güney yönlerden kuvvetli ve fırtına, Akdeniz’in iç ve yüksek kesimleri, İç Anadolu’nun doğusunun yüksek kesimleri ile Orta ve Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinde kuvvetli fırtına şeklinde eseceğinin tahmin edildiği belirtildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.