enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Manisa’da Yerel Seçimde Değişim Rüzgarları Esiyor!

Yaklaşan 31 Mart yerel seçimleri öncesi genel başkanlık koltuğuna Özgür Özel’i getiren ve “değişim” sloganıyla seçimlere giren Cumhuriyet Halk Partisi’nde İstanbul, Ankara, İzmir gibi illeri korumak en büyük hedef.

Manisa’da Yerel Seçimde Değişim Rüzgarları Esiyor!
8 Mart 2024 16:30 | Son Güncellenme: 11 Mart 2024 16:40
A+
A-

 Cengiz Ergün’ün Tahtı Sallanıyor

Bu hedeflerin yanında daha önce iktidara gelemediği büyükşehir belediyelerinde de mutlak başarı isteyen ama muhalefet partisi, bu başarılardan ilkini 3 dönemdir yani yaklaşık 15 yıldır Milliyetçi Hareket Partisi iktidarında Cengiz Ergün başkanlığında olan Manisa’da kazanacak gibi duruyor.

 

Ferdi Zeyrek Manisa’da Fırtınalar Estiriyor

Cumhuriyet Halk Partisi’nin bu yıl Manisa Büyükşehir Belediyesi adayı olarak gösterdiği Mimar Ferdi Zeyrek, seçim çalışmaları sırasında adeta sükse yapıyor. Gittiği her yerde halk tarafından büyük bir sevgi seli ile karşılaşan Ferdi Zeyrek, genç, girişimci ve halkın ihtiyacı olan konularda verdiği güven dolu vaatler ile Manisa’da CHP’nin uzun yıllardır beklediği iktidar olma hayalini gerçekleştirecek gibi duruyor.

Gelecek ve Saadet Partisi Adayı Selçuk Özdağ’da İddialı

Selçuk Özdağ; Manisa Gençlik ve Spor Akademisi, 9 Eylül Buca Eğitim Fakültesi ve A. Üniversitesi Tarih Bölümü’nün ardından Gazi Üniversitesi’nde Sağlık Bilimleri Enstitüsü’nde Yüksek Lisans ve Doktorasını tamamladı. 2012 yılında Doçent oldu.

Başbakanlık Sosyal Yardımlaşma Vakfı Ankara/Keçiören Müdürlüğü, Basın Yayın Enformasyon İzmir İl Müdürlüğü görevlerinde bulundu. Karadeniz Teknik Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nde Öğretim Görevlisi ve Öğretim Üyesi olarak görev yaptı.

Saadet ve Gelecek Partilerinin Grup Başkan vekili de olan Selçuk Özdağ, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı için iddialı durumda

Yeniden Refah Partisi’nin Oyları Artış Gösteriyor

Türkiye’nin neredeyse her ilinde oylarında ciddi bir artış görülen Yeniden Refah Partisi, Manisa bölgesinde de oylarını artırmış durumda. Bu durumdan oldukça kötü etkilenen ve rahatsızlık duyan parti ise, tabanlarında benzerlik olan ama son zamanlarda görüş ayrılıklarının keskinleştiği AK Parti. Fatih Erbakan’ın partisinin artan oylarının büyük çoğunluğu AK Parti tabanındaki seçmenden geldiği için bu durum Ferdi Zeyrek’in anketlerde arayı açmasını kolaylaştırıyor.

Anketler Ferdi Zeyrek Diyor

Manisa’nın çeşitli bölgelerinde yapılan anketler sonucunda neredeyse her firmada birinci çıkan Ferdi Zeyrek, sağ seçmenin desteğini arkasına almış gibi görünüyor. Halk gezilerinde sıklıkla “Muhafazakarım ama oyum bu kez sana” diyerek desteklerini ileten pekçok seçmen de anket sonuçlarını doğrular nitelikte. Vaatlerinden en önemlileri arasına altyapı sorunları, ekmek ve su pahalılıklarını konu alan Mimar Ferdi Zeyrek, hepsinin çözüleceği konusunda halka tek tek söz verdi. 31 Mart gecesi sağ seçmeni de etrafına toplamayı başarmış gibi görünen Ferdi Zeyrek, 15 yıllık Cengiz Ergün iktidarına son verebilecek mi, hep birlikte göreceğiz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.