enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

KASİAD ve ESAN Akü Dünya Kadınlar Gününde Kız Hentbol Takımına Sponsor Oldu

İstanbul’da hizmet veren Kastamonu’da da Şubesi olan, Kastamonu Sanayici ve İşadamları Derneği (KASİAD) ve KASİAD Yönetim Kurulu Üyesi ESAN Akü sahipleri işbirliğiyle 8 Mart Dünya Kadınlar gününde Merkez Kız Hentbol takımına sponsor oldu.

KASİAD ve ESAN Akü Dünya Kadınlar Gününde Kız Hentbol Takımına Sponsor Oldu
8 Mart 2024 11:33
A+
A-

KASİAD ve ESAN Akü Dünya Kadınlar gününde Kız Hentbol takımına sponsor oldu…

  KASİAD ve ESAN Akü tarafından yapılan ortak açıklamada şu cümleler yer aldı, “Kastamonu İş Dünyası’nın yüz akı olan, İstanbul’da başarılı bir fuar yaparak sanayicileri bir araya getiren, İstanbul da Kastamonu İş Dünyası’nı temsil ederek Kastamonu Sanayi gücünü öne çıkaran KASİAD örnek çalışma ve desteklerini de sürdürmeye devam ediyor. Bu kapsamda 8 mart Dünya Kadınlar Günü’nde merkez Kız Hentbol takımımıza da sponsor olduk. Dün olduğu gibi bundan sonra da örnek çalışma, destek ve katkı ile örnek projelerimizi de yapmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle; görenek ve değerlerimizin, tarih ve sosyal hayatımızın dinamiklerini elinde tutan, insanlığın umutlarını yeşerten, üretkenlik ve duyarlılık timsali olan başta Merkez Kız Hentbol takımımız başta olmak üzere tüm Kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, sevdikleri ile beraber daha nice 8 Martlara, güzel günlere sağlık, mutluluk ve başarı içinde ulaşmalarını yüce Allah’tan diliyoruz”.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.