enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kaymakamdan Duygusal Veda (Helallik İstedi)

Kastamonu ilimizin tek bayan Abana ilçe Kaymakamı Tuğçe Yılmaz Abana’dan ayrılacağını duyurdu ve duygusal bir veda yazarak helallik istedi.

Kaymakamdan Duygusal Veda (Helallik İstedi)
8 Şubat 2022 07:32
A+
A-

Abana Kaymakamı Tuğçe Yılmaz’ın vedası…

Değerli Abanalıar,
İçişleri Bakanlığımızın takdirleriyle mesleğimin bir sonraki aşaması olan Bakanlığımızın düzenlediği yabancı dil kursuna katılacak olmam nedeniyle 1 senedir büyük bir mutluluk,heyecan ve gururla sürdürdüğüm Abana Kaymakamlığı görevimden Cuma günü itibariyle ayrılacağım.

Kaymakam Tuğçe Yılmaz Kimdir?

Bu görevimi ifa ederken daima hakkı ve hukuku gözeten,insan odaklı bir hizmet anlayışı çerçevesinde erişilebilir bir idareci olmak için gayret sarf ettim.

Devletimizin imkanları doğrultusunda elimizden geleni yapmaya çalıştım.Takdir yüce Devletimiz ve Abana halkınındır.

Abana Kaymakamlığı görevimi sürdürürken her daim ekip ruhu, işbirliği, koordinasyon ve istişareye çok önem verdim. Malumunuz üzere birçok zorlukla hep beraber mücadele ettik, kocaman bir aile olduk buna yürekten inanıyorum.

Çalışmalarımıza destek veren başta Sayın Valimiz olmak üzere, her türlü zorlukta yorulmak nedir bilmeyen, elinden geleni büyük bir özveriyle yapan kıymetli mesai arkadaşlarıma, ilçemizdeki tüm kamu kurum ve kuruluşlarına ,sivil toplum kuruluşlarına ve siyasi partilerin değerli temsilcilerine, değerli muhtarlarımıza ve sel döneminde yüreği bizimle çarpan yediden yetmişe yanımızda olan herkese ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum.

Abana’dan ayrılışımın çok özel hatıralar ve güzel dostluklarla olduğunu düşünüyor ve bu muhabbetin baki kalacağına yürekten inanıyorum.

Hakkınızı helal edin.Allah’a emanet olun diyerek duygusal bir veda etmiş oldu. Bizde 37haber olarak değerli Kaymakamımıza bundan sonraki görevlerinde sağlık, sıhhat ve başarılar dileriz

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.