enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kastamonu’da 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferi’nin 109. Yıl Dönümü Kutlandı

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümü programı, Kastamonu Valisi Meftun Dallı ve il protokolünün katılımları ile Şehitler Anıtına çelenk sunma töreni ile başladı.

Kastamonu’da 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferi’nin 109. Yıl Dönümü Kutlandı
19 Mart 2024 08:37 | Son Güncellenme: 19 Mart 2024 12:46
A+
A-

Kastamonu Valisi Meftun Dallı, Milletvekili Halil Uluay, Belediye Başkanı Op.  Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, il protokolü, siyasi parti temsilcileri, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kastamonu Şube Başkanı Dursun Kan’ın katılımları ile Valilik, Belediye Başkanlığı ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanlığının Şehitler Anıtı’na çelenk sunumu ile başlayan program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti.

  Vali Meftun Dallı, milli ve manevi değerlerimizin  gücü ile en büyük zaferlerin  kahramanları olan  “18 Mart Şehitlerini Anma ve Çanakkale Zaferi”nin yıldönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatan uğruna canlarını feda eden kahraman şehitlerimizi, ahirete irtihal eden gazilerimizi rahmet, minnetle ve şükranla andı.
Törende Nasrullah Camii Baş İmam Hatibi Kahraman Şekercioğlu tarafından yapılan Kur’an-ı Kerim tilaveti’nin ardından İl Müftüsü Bekir Derin tarafından da şehitlerimiz için dua edildi.
Valimiz Sayın Meftun Dallı ve beraberindekilerle aziz şehitlerimizin kabirlerinin ziyaret edilmesinin ardından program sona erdi.
Şehitler Anıtındaki ziyaretlerin ardından Abdurrahman Paşa Lisesi binasında, “Çanakkale’nin Onbeşlilerine Vefa” adlı seramik sergisinin açılışı gerçekleştirildi.
Daha sonra Abdurrahman Paşa Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu program Kastamonu Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde devam etti.
Saygı duruşunda ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Kastamonu Şubesi Başkanı Dursun Kan’ın günün anlam ve önemini belirten konuşması, Kastamonu Abdurrahman Paşa Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan müzik ve tiyatro gösterilerinin ardından sona erdi.
Vali Meftun Dallı Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneğini Ziyaret Etti
Valimiz Sayın Meftun Dallı, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanlığı Şehit Aileleri ve Gazi Evini ziyaret ettikten sonra İl Müftülüğü tarafından Nasrullah Camiinde düzenlenen hatim duasına katıldı.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.