enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kastamonu Valisi ve Bakan Yardımcısı,Yağışlardan Dolayı Sel Felaketini Yaşayan İlçeleri Ziyaret Ettiler

Kastamonu Valisi Avni Çakır, sel nedeniyle zarar gören bölgelerde saha incelemesi gerçekleştirerek yetkililerden bilgi aldı. İlk olarak Çatalzeytin ilçesini ziyaret eden Vali Avni  Çakır, afetten etkilenen köy yollarının iyileştirme çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden, ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Kastamonu Valisi ve Bakan Yardımcısı,Yağışlardan Dolayı Sel Felaketini Yaşayan İlçeleri Ziyaret Ettiler
7 Haziran 2023 10:10 | Son Güncellenme: 7 Haziran 2023 10:12
A+
A-
  Kastamonu Haber ekibimizin Valilik kaynaklarından edindiği bilgiye göre, Kastamonu Valisi Avni Çakır,  Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Nihat Pakdil ile birlikte Bozkurt ilişi köyünde vatandaşlarla bir araya gelerek, talep ve ihtiyaçlarını dinlediler. Devamında Bozkurt İlçesinde afetten etkilenen bölgelerde devam eden iyileştirme çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldılar.
Vali Avni Çakır daha sonra İnebolu İlçesinin Evrenye Köyünde vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Talep ve ihtiyaçlarını dinledi.
Ziyaretlerin devamında İnebolu şehir merkezi ve köylerinde afetten etkilenen alanlarda da incelemelerde bulunarak yetkililerden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Son olarak Valimiz Avni Çakır, Küre ilçesinde afetten etkilenen köylerde yerinde incelemelerde bulunarak, yetkililerden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.