enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kastamonu Tosya’ya Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Şubesi Dualarla Açıldı

“Önce Ahlak ve Maneviyat” düsturu ile hareket eden Kastamonu Anadolu Gençlik Derneği tarafından Tosya ilçesine AGD şubesi açıldı.

Kastamonu Tosya’ya Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Şubesi Dualarla Açıldı
26 Aralık 2022 08:18
A+
A-

Kastamonu Haber

İmanlı ve inançlı gençler yetiştirmek için gayret sarfeden Anadolu Gençlik Derneği Kastamonu Tosya ilçesine yeni şube açmak için uzun zamandır çalışmalar yapıyordu.

Tosya Hacıdede Camiinde düzenlenen açılış programı Tosya Din Görevlileri tarafından okunan ilahi, Kur-an-ı Kerim ve mevlit programına; Anadolu Gençlik Derneği Genel Başkan Yardımcıları Ahmet Kılıç ve Abdulvahap Mete, Saadet Partisi ilçe Başkanı Mehmet Turan ve teşkilat mensupları, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Mete Dikişçi, MHP İlçe Başkanı Suat Bazlamaçcı, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevgi Cımbar ile Tosyalı hemşehrilerimiz katıldı.

Mevlid-i şerif programının hemen ardından Anadolu Gençlik Derneği temsilciliğinin açılışı gerçekleştirildi. Açılış programına Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlandı. Açılış konuşmasını yapmak üzere Anadolu Gençlik Derneği Tosya İlçe Başkanı Ahmet Hızlı’nın selamlama konuşmasının ardından Anadolu Gençlik Derneği Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kılıç ve Anadolu Gençlik Derneği Genel Başkan Yardımcısı Abdulvahab Mete birer konuşma yaptılar.

Tosya Anadolu Gençlik Derneği’nin açılış programı Mahmut Saykıl’ın duasının ardından yemek ikramı ile son buldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.