enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kastamonu Hava durumu: Bayramda Hava nasıl? İşte son tahminler

Meteoroloji Genel Müdürlüğü “Ramazan Bayramında havalar nasıl olacak?” sorusunu cevapladı. Yapılan son hava durumu tahminlerine göre haftasonu ve bayramda birçok bölgede farklı hava durumu be yağış gözlenecek. Kastamonu ve ilçelerinde de genelde sağanak yağış var

Kastamonu Hava durumu: Bayramda Hava nasıl? İşte son tahminler
30 Nisan 2022 04:40 | Son Güncellenme: 29 Nisan 2022 21:04
A+
A-

Kastamonu Hava durumu: Bayramda Hava nasıl? İşte son tahminler

Kastamonu ve ilçelerimizde olmak üzere İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyükşehirlerde hem yağmurlu hem de sıcak ve güneşli havaları görmek mümkün olacakken İç Anadolu’nun batısı, Batı ve Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Burdur, Isparta çevreleri ile Doğu Anadolu Bölgesi gök gürültülü sağanak yağışlı olacak. Hava sıcaklıkları mevsim normalleri üzerinde seyretmeyi sürdürecek.

İşte Kastamonu ve ilçelerinde Son dakika hava durumu haberleri: Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son hava durumu tahmin ve değerlendirmelere göre haftasonu tatili ve bayram tatilinde: Ülkemizin iç ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, İç Ege’nin doğusu, Göller Yöresi, İç Anadolu’nun batısı, Batı ve Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ve (Malatya hariç) Doğu Anadolu ile Güneydoğu Anadolu’nun doğusunun yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara kıyıları ile Karadeniz kıyılarında yer yer pus ve sis bekleniyor. Güneydoğu Anadolu’nun güneyinde toz taşınımı görüleceği tahmin ediliyor.

Kastamonu ve ilçelerinde bugün ve pazar yani Arafe günü hava yağışlı bayramın birinci günü yağış görünmüyor ama ikinci günü bulutlu yer yer yağış var. Bayramın son günü hava parçalı bulutlu ama bazı bölgelerimizde yağış görünecek.

Kastamonu ve ilçelerinde 5 günlük hava durumu tahmini

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.