enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kaymakamlardan ve Emniyetten “Bayramınız Kemerli Olsun” Denetimi

Kastamonu ilçe kaymakamları bayram için memleketlerine gelen hemşehrilerimizin bayramlarının hüzne dönüşmemesi için sürücüleri trafik kurallarına uymaları noktasında tek tek uyarak bayram şekeri ikram ettiler ve bayramlarını kutladılar.

Kaymakamlardan ve Emniyetten “Bayramınız Kemerli Olsun” Denetimi
29 Nisan 2022 21:40 | Son Güncellenme: 29 Nisan 2022 23:19
A+
A-

Kastamonu ilçe kaymakamlarının da bizzat katıldığı Kastamonu Emniyet müdürlüğü bayram öncesi denetim “Bayramınız Kemerli Olsun” projesi kapmasında Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, Bayram öncesi Kastamonu ve ilçe yollarında denetim yaptılar.

İşte Kastamonu ilçe kaymakamlarının farkındalık oluşturan trafik denetimleri…

Abana Kaymakamı ve Bozkurt Kaymakam vekili Salih Ağar, Ramazan Bayramı öncesinde “Bayramınız Kemerli Olsun” mottosuyla düzenlenen trafik uygulamasında, sürücüleri trafik kurallarına riayet konusunda tek tek uyararak kazasız belasız yolculuklar dileyip Ramazan Bayramlarını tebrik etti.

 

Azdavay Kaymakamı Şeyma Nur Kaygusuz, İçişleri Bakanlığı koordinesinde yurt genelinde eş zamanlı olarak başlatılan “BAYRAMINIZ KEMERLİ OLSUN” ana temalı emniyet kemeri uygulamasına katıldı.

İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Ekiplerince ortaklaşa gerçekleştirilen uygulamada,
Kaymakam Kaygusuz, araç sürücülerine emniyet kemeri takmanın önemini anlattı, emniyet kemeri takılı olan sürücü ve yolculara teşekkür edip uygulamayla alakalı broşür verdi.

Devrekani Kaymakamı Ahmet Coşkun, bayram öncesi, araç yoğunluğunun yaşandığı ilçede yol kontrol uygulamalarına katıldı. Araç kullanan vatandaşları, trafik kurallarına uyma ve bilhassa emniyet kemeri takmaları hususunda dikkatli olmalarını rica etti. Sürücü ve yolculara şeker ve kolonya ikram eden Kaymakam Ahmet Coşkun, tüm yolculara hayırlı bayramlar temennilerini iletti.

 

Taşköprü Kaymakamı Çağlar Partal: 𝐁𝐚𝐲𝐫𝐚𝐦𝛊𝐧𝛊𝐳 𝐊𝐞𝐦𝐞𝐫𝐥𝐢 𝐎𝐥𝐬𝐮𝐧

Taşköprü Kaymakam Çağlar Partal, Emniyet ve Jandarma ekiplerinin ortaklaşa düzenlediği trafik yol kontrol uygulamasına katıldı. Sürücülere ve yolculara dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulunarak hayırlı bayramlar diledi.

 

Doğanyurt Kaymakamı Hilal Kızılkaya; Bayramınız “Kemerli” Olsun denetimine katıldı.

Doğanyurt Kaymakamı Hilal Kızılkaya, İçişleri Bakanlığımız tarafından hayata geçirilen “Bayramınız Kemerli Olsun” kampanyası kapsamında bayram öncesi, araç yoğunluğunun yaşandığı ilçemizdeki yol kontrol uygulamalarına katılarak emniyet kemeri denetimi yaptı.

Araç kullanan vatandaşlara, trafikte can güvenliğine ve emniyet kemeri kullanımına dikkat edilmesi yönünde uyarılarda bulundu. Kaymakam Hilal Kızılkaya araç sürücülerimize ve yolculara hayırlı, sağlıklı güzel bayramlar temennilerini iletti

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.