enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kastamonu Derbisi İçin Geri Sayım Heyecan Dorukta

Kastamonu Derbisi İçin Geri Sayım Heyecan Dorukta
3 Aralık 2021 15:22
A+
A-

Bölgesel Amatör Lig’de hafta sonu oynanacak Kastamonu derbisi öncesinde Taşköprüspor takım kaptanı Emrah Cofa, Özel İdare KHS maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Yaşadığı aşil tendonu kopması sonrasında maça çıkamayacağı için üzgün olduğunu söyleyen Emrah Cofa, arkadaşlarının kendisine galibiyet armağan edeceğine inandığını kaydetti.

Kaptan Emrah Cofa yaptığı açıklamada

Taşköprüspor olarak biz bu sezon ilk defa mücadele ettiğimiz BAL’da başarılı bir grafik çiziyoruz. Kendimizden emin, yerimizi ve durumumuzu bilen, her maça ayrı önem veren, en önemlisi ise başta Kulüp Başkanımız Hüseyin Aytaç Altan ve ekibi, Teknik Direktörümüz Cengiz Bayar ve ekibi ile birlikte biz takım oyuncuları inanılmaz bir aile yapısındayız. Bunu başardık. Maddi ve manevi her şeyden uzak, birlik ve beraberliğimiz oluştu.

İl Özel İdaresi KHS uzun yıllardır BAL’da iyi bir mücadele veriyor. Başarısıyla sevindik, başarısızlığıyla ise biz de üzüldük. Bu Kastamonuspor için de, tüm takımlarımız için de aynı. Ama şu an bir derbi maçımız olacak. Ben sakatlanmam dolaysıyla sahada olmayacağım ama arkadaşlarım beni yanında hissedecekler. Benim için bu maçı kazanacaklardır. Açık konuşmak gerekirse şampiyon olacağımız namağlup götürdüğümüz 1’inci Amatör Lig’in pandeminedeniyle tescillenmesiyle BAL’a direk katıldık ve Play-Out oynamadık. Biz o sezon şampiyon olarak Play-Out maçında Gazi Stadyumunda Özel İdare’yi mağlup ederek, Taşköprüspor bayrağını dalgalandırmak istiyorduk. Uzun yıllar sonra BAL temsilciliği bayrağını biz devir almak istiyorduk. Şu an ise BAL’da ikimiz de mücadele ediyoruz. Her iki takımda dost ve kardeştir ama gülen taraf biz olmak için, kendi evimizde muhteşem Taşköprü taraftarıyla birlikte Özel İdare’yi mağlup edeceğimize inancım tamdır. Bayrak kaptanımız Kemal Aydın Erdem’in elinde. Kaptan galibiyet bayrağını dikecektir. Yanlarında olduğumu, çok büyük emeklerimin olduğunu hissediyor ve biliyorlar. Sakatlığıma galibiyet armağan edeceklerdir.

MAÇA DAVET

Tüm Kastamonu halkını bu maça davet ediyoruz. İnşaallah inanıyorum, çok iyi bir mücadele olacaktır. Sahada Fair-Play çerçevesinde, oldukça yüksek tempoda bir maç, tribünlerde ise muhteşem bir tezahürat olacaktır. Yönetimimiz, Taşköprü’de rakibimizi en iyi şekilde misafir edecektir. Takım olarak bizde sadece misafir edecek ve buradan üzülerek de olsa eli boş göndereceğiz.”

 

Haftanın programı ise şu şekilde

 

Kaynak: Kastamonu Gazetesi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.