enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kastamonu Ak Parti İl Başkanı Ahmet Sevgilioğlu kimdir ve hangi ilçemizdendir 

Kastamonu İl Başkanı olarak 8 yıldır görev yapan Doğan Ünlü’nün İl Genel Meclisi (İGM) üyeliği nedeniyle istifasının ardından boşalan İl Başkanlığı koltuğuna Hasan Yağcıoğlu getirilmişti. AK Parti Kastamonu İl Başkanlığına, Geçmiş dönemde Belediye Başkan Yardımcılığı da yapmış Müsiad Kastamonu şube başkanı  Ahmet Sevgilioğlu getirildi.

Kastamonu Ak Parti İl Başkanı Ahmet Sevgilioğlu kimdir ve hangi ilçemizdendir 
25 Haziran 2024 12:29
A+
A-

Kastamonu Ak Parti İl Başkanı Ahmet Sevgilioğlu kimdir?

AK Parti Kastamonu İl Başkanı Ahmet Sevgilioğlu Kimdir? Biyografisi

  1998-2003 yılları arasında Kastamonu Valiliği’nde sözleşmeli mimar olarak çalışan Ahmet Sevgilioğlu, 2005 yılından itibaren serbest mimarlık hizmetlerini sürdürdü. Türkiye genelinde iki yüze yakın tescilli binanın restorasyon projesini ve 45 tescilli yapının onarımını başarıyla tamamlayarak bu alanda kariyer yapmış oldu.
Ahmet Sevgilioğlu, 29 Mart 2009 Mahalli İdareler Seçimlerinde AK Parti’den Kastamonu Belediye Meclis Üyesi olarak seçildi. Görevi sırasında Belediye Başkanı Tahsin Babaş tarafından Belediye Başkan Yardımcısı olarak atandı. Müsiad Kastamonu şube başkanı olarakta uzun yıllardır görev yapan Ahmet Sevgilioğlu, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Kastamonu İl Başkanlığına atanmıştır. A k Parti Kastamonu il kongresi yakın zamanda yapılacaktır.

Yeni Başkan Ahmet Sevgilioğlu’ndan ilk mesaj

Adalet ve Kalkınma Partisi Kastamonu İl Başkanlığı için yapılan değerlendirmede şahsıma gösterilen teveccüh ve güven için en içten duygularımla teşekkür ederim.
Bu kutlu görevi bize layık gören Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve teşkilatımızın kıymetli üyelerine şükranlarımı sunarım.
Gayret bizden tevfik Allah’tan.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.