enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası

Her yıl Mayıs ayının ilk Cumartesi günü Karayolu Trafik Güvenliği Günü, bugünü takip eden hafta ise Karayolu Trafik Haftası olarak kutlanmaktadır. Toplumumuzda trafik bilincinin yeterli düzeye gelmesi kurallara azami riayetle mümkün olacaktır. Hepimiz üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmeli ve kurallara uymayı alışkanlık haline getirmeliyiz. Trafik konusunda ilimiz ve ülkemizde duyarlılığın arttıracağını umuyor, tüm vatandaşlarımızın ve görevlilerimizin Karayolu Trafik Güvenliği Günü ve Trafik Haftası’nı kutluyor, kazasız, sağlıkla ve mutluluk dolu neşeli günler diliyoruz.

Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası
1 Mayıs 2023 13:45
A+
A-
Kastamonu Valisi Avni Çakır’ın Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası Mesajı
“Sağlıklı ortamlarda vatandaşlarımızın yaşama hakkını teminatı altına alan devletimiz  adına Bakanlığımız tarafından uygulanan  projelerde halkımızla bütünleşerek işbirliği yapan emniyet, jandarma teşkilatımız  trafikteki  güvenliğimizin kahramanlarıdır.
Toplum hayatımızda hem yaya, hem de sürücü olarak  kendimize, ailemize ve çevremize  verdiğimiz değer ile  maddi, manevi değerlerimize sahip çıkmak insanlık görevimizdir.
Her gün gelişen teknolojik imkanlarla güvenli, tedbirli  ulaşımın  sağlanması noktasında çağ atlayan ülkemiz,  devletimizin yol, tünel, köprü, kavşak gibi yatırımları  ile hedeflerine daha kısa sürede ulaşmaktadır.
Doğal afetlerde  tek yürek olmanın örneğini göstererek, depremzedelerle tek çatı altında aile olmayı başaran vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, depremde hayatlarını kaybedenlere Allahtan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.
Toplumumuzun güvenliğine  büyük bir duyarlılıkla  riayet eden vatandaşlarımızın  “Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası”nı kutluyor, sağlıklı, huzurlu günler diliyorum” dedi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.