enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Karadeniz’de Yapılacak TEKNOFEST için Hazırlıklar Devam Ediyor

Karadeniz’de Yapılacak TEKNOFEST için Hazırlıklar Devam Ediyor
15 Şubat 2022 16:39
A+
A-

Kastamonu Teknofest’e Hazırlanıyor

Kastamonu Üniversitesinin de paydaşı olduğu, bu yıl Karadeniz’de düzenlenecek olan “TEKNOFEST 2022” teknoloji yarışmaları için akademik personelimize ve öğrencilerimize yönelik bilgilendirme semineri düzenlendi.

TEKNOFEST İcra Kurulu Üyesi ve T3 Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Elvan Kuzucu Hıdır’ın konuşmacı olarak katıldığı çevrim içi düzenlenen etkinliğe, Üniversitemizin yanı sıra; Atatürk Üniversitesi, İstanbul Cerrahpaşa Üniversitesi, Giresun Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi ve Ankara Üniversitesi akademisyenleri ve öğrencileri katılım sağladı.

TEKNOFEST yarışmaları ve süreç hakkında katılımcılara bilgiler veren Elvan Kuzucu Hıdır, yarışmacıların projeler sonucunda elde ettiği elde ettiği başarılar ile yarışma sonrasında da başarılı projelerin, hayata geçirilerek devam ettiğini söyledi.

Hıdır konuşmanın devamında, projenin tek merkezden değil Anadolu’nun farklı noktalarında da yapılarak Anadolu’ya TEKNOFEST heyecanını getirmeyi istediklerini dile getirdi.

 

Bu kapsamda bu yıl yarışma ön elemelerinin Karadeniz’deki farklı illerde gerçekleşeceğini, final yarışlarının ise Samsun’da yapılacağını belirtti.

Yarışmalara son başvuru tarihinin 28 Şubat 2022 olduğunu hatırlatan Elvan Kuzucu Hıdır, teknolojiye merak duyan tüm öğrencilerin TEKNOFEST’e başvuru yapabileceğini belirtti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.