enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

3600 Ek Gösterge Zammı İçin Gözler Yarında!

3600 ek gösterge toplantısı ne zaman? Ne zaman çıkacak? soruları daha da merak ediliyor. Çünkü yarın bakanlık yetkilileri ile Memur-Sen bir araya geliyor. İşte detaylar…

3600 Ek Gösterge Zammı İçin Gözler Yarında!
15 Şubat 2022 14:22
A+
A-

3600 EK GÖSTERGE İÇİN GÖZLER YARINDA…

3600 ek gösterge için nefesler tutuldu. Memur temsilcisi Memur-Sen ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı ve Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı birlikte hareket ediyor. 3600 ek gösterge için sabırsızlanan kamu çalışanları yarınki toplantıya odaklandı. 3600 ek gösterge toplantısı yarın bakanlıkta yapılacak ve ilk değerlendirmeler yapılacak. 3600 ek gösterge ne zaman çıkacak konusuna dair ise net bilgiler böylece gelmiş olacak. 3600 ek gösterge ile memur maaşları, emekli aylıkları, emekli ikramiyeleri doğrudan etkilenecek.

 

3600 EK GÖSTERGE TOPLANTISI NE ZAMAN?

3600 ek gösterge toplantısı yarın Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’in başkanlığı ve ev sahipliğinde Ankara’da bakanlık binasında yapılacak. 3600 ek gösterge toplantısına Memur-Sen heyeti, Hazine ve Maliye Bakanlığı, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı ile İdari İşler Başkanlığı Personel ve Prensipler Genel Müdürlüğü yetkilileri katılacak. 3600 ek gösterge için sunum yapılacak toplantıda Memur-Sen heyetinin de görüşlerine başvurulacak. Yarınki 3600 ek gösterge toplantısı sonrası bir açıklama yapılması da bekleniyor.

 

3600 EK GÖSTERGE NE ZAMAN ÇIKACAK?

3600 ek gösterge için son durum merakla beklenirken 3600 ek göstergenin ne zaman çıkacağına dair bilgiler de merak ediliyor. Henüz kesin net bir tarih verilmese de Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin daha önceki açıklamasında 3600 ek gösterge konusunun mayıs ayında TBMM gündemine geleceğini ifade etmişti.

3600 ek gösterge memur maaşları, emekli aylıkları, emekli ikramiyesi hesaplamalarında kullanılan bir teknik bir yöntem olarak biliniyor. Ek gösterge yüksek olması memur maaşı, emekli aylığı, emekli ikramiyesi yüksek olması manasına geliyor. Ek gösterge rakamları ise unvan, hizmet sınıfı ve derecelere göre farklılık gösterdiğini de belirtmek gerekiyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.