enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kabine Toplantısı Sona Erdi: Kurban Bayramı Tatili Kaç Gün Olacak?

Yeni Kabine toplantısı bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında toplandı. Toplantı sonrası Erdoğan’ın Kurban Bayramı tatilinin kaç gün olacağı da belli olmuş oldu.

Kabine Toplantısı Sona Erdi: Kurban Bayramı Tatili Kaç Gün Olacak?
6 Haziran 2023 21:03 | Son Güncellenme: 6 Haziran 2023 21:38
A+
A-

İlk Kabine Toplantısı öncesinde Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan’ın Başkanlığında, kabine üyesi Bakanlar ile birlikte Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir’i ziyaret edilerek mozolesine çelenk bırakıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası Millete Sesleniş konuşması gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçen hafta sonu açıkladığı yeni kabineyle, ilk kez bakanlar kurulu toplantısı yaptı. Kabine toplantısı sonrası 2023 Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olacağını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli maaş ve bayram ikramiyelerinin de bayram öncesi ödeneceğini de açıkladı.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan 26-27 Haziran tarihlerini idari izin kapsamına almayı kararlaştırdıklarını belirterek; Vatandaşlarımız toplam 9 gün Kurban bayram tatili yapma imkanı bulacaklardır dedi.

“Türk ekonomisini daha da güçlendireceğiz. Enflasyon kaynaklı hayat pahalığı ve fahiş fiyat sorununu tüm boyutlarıyla milletimizin gündeminden çıkartmakta kararlıyız.” diyerek önemli mesajlar verdi

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.