enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Ak Parti Heyeti TBMM Başkanlığı İçin CHP’yi Ziyaret Etti

Ak Parti TBMM Başkan adayı olan Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, CHP TBMM Grubunu ziyaret etti. Kurtulmuş, “Kısa ama yararlı bir görüşme oldu. Meclisi çok önemli bir gündem bekliyor. Fedakar bir işbirliği içerisinde çalışacağız” dedi.

Ak Parti Heyeti TBMM Başkanlığı İçin CHP’yi Ziyaret Etti
6 Haziran 2023 19:39 | Son Güncellenme: 6 Haziran 2023 19:50
A+
A-

TBMM Başkan adaylığı için dilekçesini veren Kurtulmuş MHP’yi ardından CHP’nin TBMM Grubunu ziyaret etti. Ziyaretin ardından CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ile kamera karşısına geçen Kurtulmuş açıklamalarda bulundu.

Numan Kurtulmuş, “Kısa ama yararlı bir görüşme oldu. Meclisi çok önemli bir gündem bekliyor. Fedakar bir işbirliği içerisinde çalışacağız” derken, Özgür Özel, “Sayın Kurtulmuş, desteğimizi istedi. Biz yarın aday çıkaracağız. Sayın Kurtulmuş, 2 yıl boyunca tarafsız olursa, biz 2. dönem adaylığında kendisini destekleyeceğiz ve karşısına aday çıkarmayacağız” ifadelerini kullandı.

BU GÖRÜŞMELER MUTLAKA DEVAM ETMELİ

Ak Parti adına Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ve heyetinin bu ziyareti gerçektende önemli bir adım. Çoğunluk bizde nasıl olsa kazanırız dememişler ve CHP’yi ziyaret etmişler. Çokta iyi yapmışlar.

Her ne kadar sayın Numan Kurtulmuş beye geçmişten dolayı bir kırgınlığım var ise de son 3-5 yıldaki tutumunu, diyaloğunu, ziyaretlerini, istişarelerini ve siyasi olgunluğunu takdirle karşılıyorum. Bugünkü görüşmeyle bunları devam ettireceğini gösterdi. Bizde şu kamplaşmanın ve ayrıştırmanın bitmesi adına çok sevinmiş olduk.

Ak Parti ve CHP yetkililerinin ziyaret sırasındaki beden dilleri gayet samimi ve çokta değerli bence. Konuşmaları ve Üslupları çok güzel.

Sayın Numan Kurtulmuş beyin ilk turda seçilmek için oy istemesi gayet güzel ve hoş olmuş, CHP’nin gerçi keşke tamam deseydi daha mı iyi olurdu ama “2 yıl boyunca adaletli yönetirsen, 2 yıl sonra aday çıkarmayacağız” demesi de önemli bir mesaj olmuş.

İnşallah yeni dönem bu şekilde diyaloglar ve müzakerelerle devam eder. Her iki parti yetkililerinin bu davranışını hem takdir ettim hem de gelecek için daha da ümitlendim. Bakanlar kurulu ve bu görüşmelerin devamı gelir inşallah. Ne olur şu kavgadan, kutuplaşmadan, ötekileştirmeden beslenenlere fırsat vermeyin ki şu gergin ortam bitsin artık.!

Bu özel haber Kastamonu Haber ekibi adına imtiyaz sahibimiz Ertuğrul Köse tarafından hazırlanmıştır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.