enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kabe TV canlı izle (Diyanet Kabe CANLI YAYIN)

Kabe TV, kutsal topraklar Mekke’den günün her saati canlı yayın yapan bir TV kanalıdır. Kabe TV canlı izle (Diyanet Kabe CANLI YAYIN)

Kabe TV canlı izle (Diyanet Kabe CANLI YAYIN)
22 Mart 2023 13:00 | Son Güncellenme: 30 Ağustos 2023 13:35
A+
A-

Uydudan Kabe Canlı yayın, Diyanet Kabe CANLI YAYIN, kabe (canli frekans), kabe canli yayın, youtube kabe, Saudi Sunnah TV Canlı izle, Medine Canlı

Mübarek üç ayların ve akabinde 11 Ayın Sultanı mübarek Ramazan ayının başlamasıyla birlikte manevi bir dönemde başlamış oldu. Ramazan ayının habercisi üç ayların birincisi Recep ayına girmiş bulunmaktayız. Bu mübarek günlerde kutsal topraklara gidemeyip Kabeyi canlı izlemek için Kabe Tv’yi Canlı olarak izleyebilmeniz için sizlere kolaylık sağlamaya çalıştık. Ve buradan 7/24 saat Kabe Tv’yi Canlı olarak izleyebilirsiniz. Mevlam kutsal topraklara gitmeyi nasip ve müyesser eylesin. Amin

Kabe TV, kutsal topraklar Mekke’den günün her saati canlı yayın yapan bir TV kanalıdır.

Türksat uydusu üzerinden faaliyetlerini sürdüren Kabe TV, kutsal yerleri merak eden ve özlem gidermek isteyen vatandaşlar için günün belirli saatlerinde Hira Mağarası, Mezdelifiye Dağları ve Uhud Dağları gibi bölgelerden de yayın yapıyor. Kabe TV pandemi ile birlikte müslümanların takip ettiği bir kanaldır.

Kabe TV, günde en az 14 saat Mekke’den canlı yayın yapmaktadır. Mekke’yi canlı izlemek için 37haber.com’dan günün her saati Kabe TV Canlı İzle izleyebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.