enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

İstanbul’da korkutan patlama! Akaryakıt tankeri patladı: 1 ölü, 3 yaralı

İstanbul’un Ataşehir ilçesinde meydana gelen akaryakıt tankerinin patlaması sonucunda bir kişi hayatını kaybetti, biri ağır olmak üzere üç kişi yaralandı. Konuyla ilgili olarak İstanbul Valiliği’nden açıklama geldi.

İstanbul’da korkutan patlama! Akaryakıt tankeri patladı: 1 ölü, 3 yaralı
4 Mart 2024 13:18
A+
A-

İstanbul’un Ataşehir ilçesinde bulunan Ferhatpaşa Mahallesi Samandıra Caddesi üzerindeki bir dinlenme tesisinde korkunç bir patlama meydana geldi. Patlamanın, akaryakıt tankerinde kaynak yapılırken gerçekleştiği belirtildi.

Olayın ardından çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi olay yerine sevk edildi. İtfaiye ekipleri, alevleri kontrol altına alırken, sağlık ekipleri ise yaralılara ilk müdahaleyi gerçekleştirdi.

İstanbul Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre, patlamada 2’si ağır olmak üzere toplam 4 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla çevredeki hastanelere taşınarak tedavi altına alındılar.

Maalesef ağır yaralı bir vatandaş, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Patlamanın nedeninin henüz tam olarak belirlenmediği ve olayla ilgili detaylı incelemelerin başlatıldığı belirtildi.

İSTANBUL VALİLİĞİ AÇIKLAMA YAPTI

Öte yandan İstanbul Valiliğinden konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Ataşehir İlçesi’nde meydana gelen tanker yangınında ağır yaralanan 2 vatandaşımızdan 1’i hayatına kaybetmiş olup, diğer ağır yaralının tedavisi kaldırıldığı hastanede devam etmektedir. Olayda hafif yaralanan iki kişi ise ayakta tedavi edilmiştir.

İlk belirlemelere göre olayın, tesis içerisinde park halinde bulunan ve depo olarak kullanılan akaryakıt tankerine dış kaynak çalışması sırasında meydana gelen patlamadan kaynaklandığı değerlendirilmektedir. Olayla ilgili soruşturma devam etmektedir.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.