enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

İngiliz Devi Arsenal Ferdi Kadıoğlu İçin Geliyor (İşte Diğer Transfer Haberleri)

Bu yılki başarılı gidişatı ve ayrıca son dönemlerde sattığı oyuncular ile Avrupa piyasasında gözde kulüplerden biri haline gelen Fenerbahçe’de son dönemin en çok parlayan oyuncusu kimdir diye sorsak muhtemelen şu cevabı verirsiniz: Ferdi Kadıoğlu. Yükselen grafiği ile takımın kilit parcalarınsan ve joker isimlerinden olan Ferdi Kadıoğlu için flaş bir iddia ortaya atıldı. Arsenal, uzun süredir izlediği ve olumlu rapor verdiği Ferdi için ocak transfer döneminde Fenerbahçe’nin kapısını çalacak. Kastamonu Haber olarak detayları sunuyoruz…

İngiliz Devi Arsenal Ferdi Kadıoğlu İçin Geliyor (İşte Diğer Transfer Haberleri)
5 Ocak 2024 11:03
A+
A-

Ferdi Kadıoğlu ve Arsenal

Fenerbahçe’ye transfer olduğunda orta sahada veya kanat oyuncusu olarak oynamaya başlayan ancak 2021/22 sezonunda Vitor Pereira tedrisatında sol bek pozisyonuna evrilen Ferdi Kadıoğlu asıl patlamasını bu bölgede yaptı.

Top hakimiyeti ile öne çıkan Millî futbolcu, ters bek pozisyonunda Oleksandr Zinchenko’nun yerini almak için mükemmel bir seçim olarak Arsenal’in ilgisini yeterince cezbetti. Arsenal’de Ukraynalı milli oyuncu Zinchenko şu anda baldır sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak durumda ve aynı zamanda Takehiro Tomiyasu’nun Asya Kupası’nda depl olması nedeniyle bu bölgeye kaliteli bir takviye yapmak zorunda olan Arsenal, Ferdi için şartları baya zorlayacak.

Arsenal’in yapacağı teklife karşı ise sezona mutlak şampiyonluk parolası ile çıkan Fenerbahçe’nin iskelet kadroda olan Ferdi Kadıoğlu’nu bırakması beklenmiyor. Konuşulan rakamlar 30 milyon euro’ya kadar ulaşsa da Fenerbahçe yönetimi taraftar tepkisi riskini göze alarak şampiyonluğa giden takımın ana aktörlerinden birini bırakabilir mi, hep birlikte göreceğiz.

 

Premier Lig Transfer Dedikoduları

Futbolun hatalarıyla, estetiğiyle her şeyiyle futbol gibi olduğu Premier League’de ara transfer dönemi başladı. 1 ay sürecek bu ara transfer döneminde Premier League’nin altı büyük takımı (big six) bu transfer döneminde neler yapabilir, dedikodular neler? Kastamonu Haber olarak sizler için derledik…

  • Chelsea

Teknik Direktör Mauricio Pochettino transfer pazarında aktif olmak stediklerini ve forvetin onun için öncelik olduğunu açıkça belirtti.

Ivan Toney ve Victor Osimhen bu doğrultuda onların birinci hedefleri arasında. İki oyuncunun da daha üst hedefleri var ama onların değeri 100 milyon £’un üzerinde ve Ocak ayında kulüplerinden çıkmaları son derece zor. Chelsea bu yüzden daha ulaşılabilir seçeneklere bakıyor ve Serhou Guirassy, ​​Santiago Gimenez ve Benjamin Sesko gibi oyuncuları radarına aldı.

 

  • Liverpool

Mevcut durumda Liverpool’un Ocak transfer döneminde herhangi bir oyuncuyla sözleşme imzalaması pek mümkün görünmüyor. Ancak uzun vadede Jurgen Klopp’un Trent Alexander-Arnold’un kalıcı olarak orta sahaya geçmesini sağlayacak birinci sınıf bir sağ bek ile sözleşme imzalamaya açık olduğu gelen bilgiler arasında.

Onun dışında kesinlikle yeni bir stoper arıyorlar, Joel Matip’in ciddi sakatlığı ve kontratının yaz aylarında sona ermesi nedeniyle geleceği şüphe altında. Kime yönelecekleri şimdilik soru işareti.

 

  • Manchester United

Gelen oyuncular söz konusu olduğunda Manchester United için sessiz bir dönem olması muhtemel ancak  kırmızı şeytanların öncelikli aradığı alanlar hücum pozisyonu ve savunmanın ortası.

Stuttgart’ın forveti Serhou Guirassy listedeki bir isim ve serbest kalma maddesinin 17 milyon euro civarında. İyi defans oyuncusu olan ve Nice’de bu sezon parlayan Jean-Clair Todibo bir süredir gözlemledikleri bir oyuncu ancak kulübün mevcut durumu oyuncular için engel olacak mı, bu da bir merak konusu.

  • Tottenham

Tottenham’ın önceliği, bir dizi sakatlık sorunu nedeniyle bir stoper ve Genoa’nın 26 milyon £’luk yıldızı Radu Dragusin.

Spurs ayrıca Nice’ten Jean-Claire Todibo ve Marc Guehi’yi de istiyor ancak yaza daha çok yaklaşıldığı için önümüzdeki ay anlaşma yapılmasının pek olası olmadığı düşünülüyor.

Bunlar dışında girişim yapabilecekleri diğer oyuncular arasında Everton’dan Jarrad Branthwaite, Atalanta’dan Giorgio Scalvini ve Bournemouth’tan da Lloyd Kelly yer alıyor.

 

  • Arsenal

Mikel Arteta FFP kuralları el verirse bir forvet almak istediklerini söylemişti. Hedefteki isim ise Ivan Toney.

Topçular için asıl transfer gerekli olan mevki kanat bek. Zinchenko sakat, Tomiyasu Afrika Kupası’nda ve Arsenal için hedefler arasında Ferdi Kadıoğlu da var.

  • Manchester City

Son dönemde alışıldık formunun dışına çıkıp bazen takılan Manchester City’nin transfer yapması beklenmiyor çünkü kadroları yeterince geniş ve kaliteli.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.