enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kastamonulu Öğrenciden Duygulandıran Hareket: Aldığı Birincilik Ödülünün Tamamını Bağışladı

Anadolu Gençlik Derneği Genel Merkezi (AGD) Türkiye Genelindeki Lise Öğrencilerine Yönelik Peygamber Efendimizin Hayatıyla İlgili Aralık ayında Siyer-İ Nebi Yarışması düzenlemişti. Kastamonu ve ilçelerinde de yapılan bu yarışmanın ödül töreni Mekke’nin Fethi programlarında gerçekleştirildi.

Kastamonulu Öğrenciden Duygulandıran Hareket: Aldığı Birincilik Ödülünün Tamamını Bağışladı
4 Ocak 2024 20:12 | Son Güncellenme: 4 Ocak 2024 20:47
A+
A-

Tosya Anadolu Gençlik Derneği tarafından Kastamonu Tosya’da yapılan yarışmada birincilik ödülü olan 6.000 TL ödülü Kastamonu Tosya Fen Lisesi son sınıf öğrencilerinden Muharrem Derin kazanmıştı.

TOSYALI ÖĞRENCİ ALDIĞI ÖDÜLÜ BAĞIŞLADI

Anadolu Gençlik Derneğinin her yıl düzenlemiş olduğu 31 Aralık Mekke’nin Fethi Kudüs Gecesi programda Tosya ve Kastamonu’da birinci olan Muharrem Derin Ödülünü, Kastamonu Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden Araştırmacı Abdülkerim Dik hocanın elinden aldı.

Birincilik ödülünü alan Muharrem Derin program sonrasında AGD Tosya Şube başkanına; “Yarışmadan önce ödül alırsam Filistin’de yaşanan savaş neticesinde mazlum Filistinli kardeşlerimize bağışlama hayali kurduğunu, şimdi bunun başardığı için, Allah rızası ve farkındalık olması açısından yardım etmek amacıyla aldığım bu ödülümü geri takdim etmek istiyorum” dedi.

Mustafa Derin’in bu davranışı  başkanızı duygulandırdı ve bu davranışından dolayı tebrik etti.

Muharrem Derin’in bu anlamlı davranışı okuduğu okul olan Tosya Fen Lisesinde gerçekleşti. Muharrem Derin aldığı 6.000 TL’lik ödülü okulunda AGD şuba başkanı Ahmet Hızlı’ya teslim etti. Burada bir açıklama yapan, Anadolu Gençlik Derneği Tosya başkanı Ahmet Hızlı; Bu güzel davranışından dolayı gençlerimize örnek olmasından dolayı kendisini tebrik ediyorum dedi. Özlenen bir gençlik olan bu güzel şahsiyetleri yetiştirip toplumumuza kazandırdığı için başta Anne babası olmak üzere, Siyer-i Nebi yarışmasında bizden yardımlarını esirgemeyen İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sıtkı Murat Demirciye, İlçe Milli Eğitim Camiasına, Tosya Fen Lisesi Müdürü Ekrem Büyükçağlayan beye, Okul Müdür Yardımcılarına, Öğretmenlerine, Okul personeline, sınava kayıt yaptıran, giren öğrenci kardeşlerimize ayrı ayrı teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.