enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

GMG Kastamonuspor Karacabeye de Güç Yetiremedi 1-2

GMG Kastamonuspor 33 hafta karşılamasında, kendi saha ve seyircisi önünde Bursa Karacabey Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Temsilcimiz sahadan boynu bükük ve puansız ayrıldı

GMG Kastamonuspor Karacabeye de Güç Yetiremedi 1-2
19 Nisan 2023 17:03
A+
A-

Geçen haftayı hükmen kazanarak geçiren ve 37 puana çıkan GMG Kastamonuspor’un Teknik Direktörü Levent Eriş, güçlü rakibi Karacabey Belediyespor karşılaşmasına Eray Birniçan, Ercan Yazıcı, Mustafa Berkan Aydeniz, Ahmet Furkan Özcan, Emre Can Coşkun, Kadir Keleş, Ömer Faruk Yücel, B. Burak Turan, Alptekin Çaylı, Burak Çalık ve Ergin Keleş 11’i ile başladı.

İlk yarıda başa baş bir mücadele ortaya koyan her iki takımdan Karacabey Belediyespor pozisyonlar açısından daha organize göründü.

32’ rakip takımdan Mustafa Diler Sarı Kart gördü.

33’ Bekir Can Kara’nın attığı golle soyunma odasına 1-0 galip girdi.

İkinci yarıya hızlı ve atak başlayan GMG Kastamonuspor, 49’ tecrübeli futbolcumuz Ergin Keleş’in penaltıdan attığı golle maçta dengeyi sağladı.

61’ Rakibimiz Uğur Mustafa Türk ile bulduğu golle tekrar öne geçti.

62’ Kadir Keleş oyundan çıkarken yerine Yusuf Talum dahil oldu.

64’ Takımımızdan Ahmet Furkan Özcan Sarı kart gördü.

Teknik Direktör Levent Eriş beraberliği sağlamak puan ve puanlar alabilmek adına üst üstü oyuncu değişiklikleri giderek; Ahmet Furkan Özcan, Mustafa Berkan Aydeniz ve Burak Çalık’ın yerine Abdülaziz Solmaz, Fuat Bavuk ve Yasin Başaytaç’ı oyuna dahil etti.

Tüm bu çabalar gol bulmaya yetmeyince kendi saha ve seyircimiz önünde bir mağlubiyet daha alarak haftayı 37 puanda kapamış olduk.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.