enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

GMG Kastamonuspor Gazi’de Sarıyer’i Ağırlıyor: Tek Hedef Galibiyet (CANLI İZLE)

GMG Kastamonuspor 29.Hafta mücadelesinde kendi saha ve seyircisi önünde bir zamanların önemli takımı Sarıyer’i konuk edecek. Temsilcimizde tek hedef galibiyet serisine devam etmek.

GMG Kastamonuspor Gazi’de Sarıyer’i Ağırlıyor: Tek Hedef Galibiyet (CANLI İZLE)
5 Mart 2024 21:16 | Son Güncellenme: 5 Mart 2024 21:18
A+
A-

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta liderlik mücadelesi veren GMG Kastamonuspor, yeni teknik direktörü Fırat Gül yönetiminde son iki maçında 6 puan alarak zirveden kopmadı. Temsilcimiz kendi sahasında 6 Mart Çarşamba günü oynayacağı Sarıyer maçının hazırlıklarını tamamladı. Teknik Direktör Fırat Gül, “Kolay bir maç olmayacak ama hedefe giden yolda üzerimize ne düşüyorsa takım olarak yapmak için mücadele edeceğiz” dedi. GMG Kastamonuspor 55 puanla liderin 1 puan gerisinde averajla 3.ncü sırada bulunuyor.

GMG KASTAMONUSPOR SARIYER MAÇININ HAKEMLERİ

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren GMG Kastamonuspor, ligin 29. hafta mücadelesinde Sarıyer Spor Kulübü’nü konuk edecek. Gazi Stadı’ndaki maçı İzmir bölgesinden Ferhan Kestanlıoğlu yönetecek. Hakem Kestanlıoğlu’nun yardımcılıklarını İzmir bölgesinde Ahmet Şimşek ve Kaan Kaya yapacak. Maçın dördüncü hakemi yine İzmir bölgesinden Oğuz Gözetenler olacak.

GMG KASTAMONUSPOR SARIYER MAÇINDA CANLI YAYIN VAR MI?

Kastamonu Haber ekibimizin edindiği bilgilere göre; 06.03.2024 tarihinde oynanacak GMG Kastamonuspor – Sarıyerspor müsabakası TFF Youtube hesabından canlı olarak yayınlanacaktır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.