enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Göz Kapağı Estetiği ile Farklı Görünün Elde Edin

Göz kapağı bölgesi hassas ve ince yapısıyla deforme olmaya meyilli bir yüz bölümüdür. Gözleriniz olduğundan daha küçük görüneceği için göz kapağı estetiği yaptırmak isteyebilirsiniz.

Göz Kapağı Estetiği ile Farklı Görünün Elde Edin
5 Mart 2024 17:37 | Son Güncellenme: 6 Mart 2024 10:40
A+
A-

Göz kapağı bölgesi hassas ve ince yapısıyla deforme olmaya meyilli bir yüz bölümüdür. Gözleriniz olduğundan daha küçük görüneceği için göz kapağı estetiği yaptırmak isteyebilirsiniz. Estetik merkezimizde, değiştirmek istediğiniz vücut bölgeleri için size özel müdahale sunmaktayız. Farklı bir görünüm adına uzman görüşü alabilirsiniz.

Göz Kapağı Düşüklüğü Nedir?

Üst göz kapağının göz bebeğini olması gerekenden fazla örtmesi durumuna göz kapağı düşüklüğü denmektedir. Göz kapaklarının daha düşük yapıda olması, birçok kişide rahatsız edici bir his verebilir. Pitozis veya göz kapağı estetiği sorunu yaşayan bireyler, kliniğimize başvuru yaparak diledikleri görünüme kavuşabilir. Yaşanan deforme durumu kolayca düzelebilmektedir.

Göz Kapağı Düşüklüğü Neden Olur?

Göz kapağı düşüklüğü genellikle yaşa bağlı cilt sarkmaları nedenlidir. Fakat çocuklarda da bazı hastalıklara bağlı şekilde göz kapakları normalden düşük görünebilir.  Başka bir neden, göz kapaklarında oluşan enfeksiyon, alerji sorunları, sağlıksız lens kullanımıdır. Göz kapakları oluşan sorunlar için bir anlamda kendini savunacaktır.

Göz Kapağı Yaşlanma Belirtileri Nelerdir?

Yaşla beraber göz kapaklarındaki sarkmış deri görme yetisini önemli derecede azaltabilir. Sarkmalara ek olarak fıtıklaşma olması, görme alanını daha fazla etkileyecektir.  Sadece üst göz kapakları değil alt göz kapaklarındaki sarkma ve torbalanma da önemli belirtilerdir.

Göz Kapağı Estetiği (Blefaroplasti) Sonrası İyileşme Süreci

Blefaroplasti uygulamasının karşılığı göz kapaklarına yapılan estetik işlemlerdir. İyileşme süreci son derece önemli olan göz kapağı estetiği ardından 10 gün boyu hassas davranmak gerekir. Bir iki hafta boyunca yaşanan şişlikler, morluklar olağandır. Dikişler alınana kadar göz çevresinde koyu renk görünüm devam edebilir.

Gıdı Estetiği Nedir? Neden Sarkar?

Gıdı bölgesine yapılan yağ aldırma ve germe işlemlerine gıdı estetiği adı verilmektedir. Kliniğimize başvuran hastalarımız için gıdı liposuction yaparak fazla yağları alıyor ve gergin görünüm kazandırıyoruz. Yaş ve kilo nedenli gıdı sarkması herkeste farklı derecelerde olabilir. Deforme olan bölgeyi gideren teknikleri inceleyerek doktorunuzla görüşebilirsiniz.

Gıdı Estetiği Kimlere Uygulanır?

Gıdı estetiği operasyonu yaygın şekilde 50 yaş üzeri kişilere yöneliktir. Ciddi kilo kaybı yaşayan kişilerde de gıdı görülebilir. Kişiye özel gıdı liposuction uygulamaları, aynı anda birçok estetiği de barındırabilecektir. Yüz bölgesine özel diğer işlemler de yapıldığında daha yeni ve farklı hissedebilirsiniz.

Gıdı Estetiği Hangi Durumlarda Gereklidir? İyileşme Süreci Nasıldır?

Gıdı sarkması nedenli estetik kaygı taşıyan kişiler kliniğimize başvurabilir. Gıdı sarkması şayet çene ve yüz bölgesinde acı hissi yaratıyorsa gıdı liposuction önerilir. Fazla deri alındığı zaman daha rahatlatıcı bir deri ortaya çıkacaktır. Gıdı ameliyatından sonra enfeksiyon konusunda önlemler almalı, verilen kremler düzenli olarak sürülmelidir. İşlem gören yeri zorlamayan şekilde hareket etmek gerekir.

Lift Mini Yüz Germe Ameliyatı Nedir?

Yüz bölgesi estetiklerinden mini yüz germeyi, küçük çok sayıda kesiyle yapılan bir estetik olarak tanımlamak mümkündür. Kulak önünde yapılan mini yüz germe operasyonunda belirgin kesi görünümü olmayacaktır. Çünkü gizli kalan bölümlere kesi yapılarak estetik görünüm hedeflenir.

Lift Mini Yüz Germe’nin Avantajları Nelerdir?

Yüz gençleştirme ameliyatını yapan ekibimiz size özel yeni bir görünüm tasarlar. Yüz bölgesinde daha farklı bir görünüme mini yüz germe operasyonu sayesinde kavuşabilirsiniz. Doğal ve etkili bir cilt yapısı kazanabilir, kendiniz gibi hissederek estetik olmanın tadını çıkarabilirsiniz.

Mini Yüz Germe Ameliyatı Nasıl Yapılır?

Başvuran hastanın kulak memesi önünden kesi yapılır. Kesi içinden girilerek, sarkan dokular, daha yukarı taşınır. Kesinin bitiş noktasında saçlı deri olacağı için görünmeyen bir operasyon izi olacaktır. Belirli bir süre sonra bu iz kaybolacağından endişe verici değildir.

Mini Yüz Gerdirme Ameliyatı İle Neler Düzeltilir?

Sarkmaları düzeltme amacı olan mini yüz gerdirme operasyonu ile yüz hatlarınız yenilenmiş olacaktır. Estetik merkezimize mini yüz germe başvurusu yaptırdığınızda gözaltı torbası aldırma gibi taleplerde de bulunabilirsiniz. Etkili bir görünüm kazanmak istediğinizde, kapsamlı bir ekibi yanınıza alabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.