enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

GMG Kastamonuspor Düzceden de 3 Puanla Dönüyor 0-1

Yeni Teknik Direktörü Fırat Gül ile 3’te 3 yapan GMG Kastamonuspor, 30.Hafta müsabakasında deplasmanda Düzce Cam Düzcespor ile karşı karşıya geldi. GMG Kastamonuspor 3 puana abone oldu.

GMG Kastamonuspor Düzceden de 3 Puanla Dönüyor  0-1
10 Mart 2024 16:04
A+
A-

Teknik Direktör Fırat Gül, kritik Düzcespor maçına kalede; Abdullah Yiğiter, Erkam Reşmen, Oğuz Yılmaz, Yalçın Kılınç, M. Emin Sarıkaya, Berkan Aydeniz, Kubilay Yavuz, İsmail Güven, Yiğitali Bayrak, Abdülaziz Solmaz ve Okan Eken ilk 11’i ile başladı. Yedekler arasında ise; Furkan Çil, Timur Temeltaş, Behlül Aydın, Ramazan Keskin, Muhammet Arslantaş,M.Alptekin Çaylı, Yusuf Türk, Ali Akkuş, Samed Ali Kaya, Samet Karabatak

Karşılaşmaya hızlı başlayan temsilcimiz, mücadelenin 11’ tecrübeli defans oyuncumuz Yalçın Kılınç’ın attığı güzel golle deplasmanda 1-0 öne geçti.

Karşılaşmanın ilk yarısında başka gol olmayınca ilk devre temsilcimizin 1-0 üstünlüğü ile bitti

İkinci devrede oyunun kontrolünü elinde tutan GMG Kastamonuspor kontra ataklarla çıktığı gol pozisyonlarından yararlanamadı. Oyuncu değişiklikleri ve sarı kartlarla oyun sık sık durunca, tempoda iyice düşmüş oldu.

Karşılaşmada başka gol sesi çıkmayınca temsilcimiz GMG Kastamonuspor bu krtik deplasman maçını da kazanarak 3 puanın sahibi oldu ve zirve inadını sürdürdü.

Lider Amedsporun kazanmasıyla ikinci sıradaki yerini koruyan temsilcimiz 61 puana yükseldi ve liderin sadece 1 puan gerisinde. Amedspor Kastamonuya gelecek.

31.Hafta mücadelesinde kendi sahamızda 68 Aksaraysporu konuk edeceğiz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.