enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Galatasaray’da İcardi Sürprizi!

Galatasaray cephesinde Mauro Icardi ile ilgili gelişmeler yaşanıyor. Sahalardan yaklaşık 1 aydır uzak kalan Arjantinli futbolcu Icardi, Trabzonspor maçında forma giymeye hazırlanıyor.

Galatasaray’da İcardi Sürprizi!
17 Ocak 2024 16:40
A+
A-

Galatasaray’ın Arjantinli yıldız oyuncusu Mauro Icardi, Süper Lig’in 21. haftasında Trabzonspor ile deplasmanda gerçekleşecek maçta tekrar takımının formasını giyecek.

Fenerbahçe ile oynanan derbi maçında yüzüne aldığı darbe sonucu yüz kemiklerinde kırıklar oluşan Icardi, son 3 haftayı İstanbul dışında geçirdi. Kulüp tarafından belirlenen programı takip eden Icardi, bu gece 22.30 sularında İstanbul’a dönüş yapacak.

Icardi’nin yarın itibariyle kulüp doktorları tarafından kulak, burun, boğaz ve yüz muayeneleri yapılacak. Yıldız oyuncunun herhangi bir operasyon gerektirmediği açıklandı. Icardi, üç gün boyunca antrenmanlara katılacak ve Cumartesi günü takımıyla birlikte Trabzon’a hareket edecek. 21 Ocak Pazar günü saat 19.00’da başlayacak zorlu maçta özel bir maske ile sahada olacak ve yaklaşık bir ay aradan sonra takımına geri dönmüş olacak.

Bu süre zarfında Icardi, toplamda 4 maçı kaçırmış oldu. Bu maçlar; Süper Lig’de Konyaspor, Sivasspor, Kayserispor ve yarın Türkiye Kupası’nda oynanacak olan Ümraniyespor maçları.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.