enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Galatasaray Spor Kulübü Başkan Adayı Metin Öztürk kimdir, Metin Öztürk nereli, kaç yaşında ve hangi iş alanında aktif?

Yıllardır Galatasaray adasında müdürlük yapan Galatasaraylıların ağabeyi Süleyman Öztürk beyinde oğlu olan Metin Öztürk; 1961 yılında İstanbul’da doğdu.

Galatasaray Spor Kulübü Başkan Adayı Metin Öztürk kimdir, Metin Öztürk nereli, kaç yaşında ve hangi iş alanında aktif?
13 Nisan 2022 22:59 | Son Güncellenme: 13 Nisan 2022 23:01
A+
A-

2021 Haziran ayında yapılan Galatasaray spor kulübü kongresinde aday olan ve farklı projelerle öne çıkan Metin Öztürk; iyi bir oy almasına rağmen başkanlığı Burak Elmas’a kaptırmıştı. 2022 Mart ayında yapılan Genel Kurulda Burak Elmas yönetiminin idari ibrasızlık alması sonucunda yeniden kongreye giden Galatasaray’da başkanlığa bir kez adaylığını koyan Metin Öztürk yönetim listesini divan kuruluna vererek projelerini anlatmaya başladı.

Yıllardır Galatasaray adasında müdürlük yapan Galatasaraylıların ağabeyi Süleyman Öztürk beyinde oğlu olan Metin Öztürk;  1961 yılında İstanbul’da doğdu.

İşadamı Metin Öztürk, iş hayatına önce gazeteci olarak başladı. Türkiye’nin en büyük yerli asistans şirketi Assist Line’ın kurucusu ve Yönetim Kurulu başkanı olan Metin Öztürk’ün Sahip olduğu şirketlerin bünyesinde farklı alanlarda yayın yapan dergiler, dijital platformlar ve reklam-pazarlama şirketleri de bulunmaktadır.

Hizmet sektörünün yanı sıra Assist Line aracılığıyla Türkiye’de faaliyet gösteren birçok sigorta şirketine asistans hizmet veren Metin Öztürk, aynı zamanda Galatasaray Divan Kurulu’nun en kıdemli üyelerindendir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.