enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Uzun Yıllar Galatasaray Adası Müdürlüğü Yapan ve GS Camiasının ağabeyi Süleyman Öztürk kimdir?

Uzun Yıllar Galatasaray Adası Müdürlüğü Yapan ve GS Camiasının ağabeyi Süleyman Öztürk kimdir?
29 Ocak 2022 22:40 | Son Güncellenme: 6 Şubat 2022 19:28
A+
A-

Galatasarayda tartışmalar bitmek tükenmek bilmiyor. Fatih Terim, yönetim kurulu istifaları, transferler ve Işıtan Gün tartışmaları bitmeden Hazırlık maçında Tuzlaspordan 6 gol yenmesi ve akabinde zoom üzerinden yapılan toplantıda bir üyenin başkan adaylarından Metin Öztürk’ün babası ve 30 yıl Galatasaray adasında müdürlük yapan ve camia içinde çok sevilip sayılan rahmetli Süleyman Öztürk’e yapılan hakaretler bardağı taşıran son damla oldu.

29 Ocak 2022 tarihinde Galatasaray resmi internet sayfasından yapılan açıklamada, Galatasaray YK üyelerinin dahil olduğu bir Zoom toplantısı sırasında 13297 numaralı üyenin Galatasaray’a uzun yıllar hizmet etmiş Süleyman Öztürk hakkında sarf ettiği sözler camia içerisinde gündem konusu oldu. Futbol severler Süleyman Öztürk’ün kim olduğunu, Galatasaray’da ne görev aldığı araştırıyor.

 

Galatasaray Spor Kulübü, 29 Ocak 2022 tarihinde yaptığı açıklamayla yukarıda bahsi geçen ancak adı bilinmeyen 13297 numaralı üyenin Süleyman Öztürk hakkında yaptığı saygısızlığı kınadı.

Süleyman Öztürk’ün oğlu Metin Öztürk, Galatasaray başkanı Burak Elmas ve Galatasaray YK sözcüsü Remzi Sanver’in Twitter hesaplarını alıntılayarak “30 yıl adamızın müdürlüğünü yapan rahmetli babam Süleyman Öztürk’ün adını seviyesizce ağzına alan kişiyi ve dinlerken bu kepazeliğe ses çıkarmayan Burak Başkan ile yönetimini kınıyorum.” açıklamasında bulundu.

Galatasaray Spor Kulübü 13297 numaralı üyenin oybirliği ile ve tedbirli olarak Disiplin Kurulu’na sevkine karar verdiğini duyurdu.

Süleyman Öztürk kimdir?
Süleyman Öztürk, Galatasaray Adası’nın 30 yıl boyunca müdürlüğünü yapmış, camia içerisinde iyi tanınan ve şu anda hayatta olmayan bir işletmecidir. 19 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilen Galatasaray başkanlık seçimlerine adaylığını koyan Metin Öztürk’ün babasıdır.

Metin Öztürk, babasının vesilesiyle kulüp içerisinde çeşitli görevler üstlenmiştir. Süleyman Öztürk’ün Çetin Öztürk isminde bir başka oğlu bulunur. Çetin Öztürk, kürek sporundaki başarıları ile Onur Madalyası kazanmış eski bir sporcudur.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.