enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

FUTBOLDA KASTAMONU DERBİSİNE DOĞRU (Sizce; Sarı Kırmızılar mı Sarı Lacivertliler mi Kazanacak?

FUTBOLDA KASTAMONU DERBİSİNE DOĞRU (Sizce; Sarı Kırmızılar mı Sarı Lacivertliler mi Kazanacak?
29 Kasım 2021 14:09 | Son Güncellenme: 29 Kasım 2021 15:39
A+
A-

Bal ligi temsilcilerimizden Sarı Kırmızı Taşköprüspor ile Sarı lacivert  Kastamonu İl Özel İdare bu hafta sonu oynanacak 6.n-cı hafta maçı için Taşköprü‘de karşı karşıya gelecekler.

Geçen hafta oynadıkları maçları kazanan temsilcilerimizin maçı Kastamonu hemşehrilerimiz arasında merak edilmeye başladı bile.. Kıran kırana geçmesi beklenen karşılaşma Kastamonu ilimizde heyecanı da artırmış durumda..

Oynadığı maçlarda çok gol (11) atıp sadece bir gol yiyen Sarı Kırmızı Taşköprüspor mu? Yoksa az atan az yiyen ama sonuçta kazanan sarı Lacivert Kastamonu İl Özel İdarespor mu?

Kazandığı maçlar, attığı goller ve kendi sahasında oynamanın avantajı nedeniyle maçın favorisi olan Taşköprüspor’da taraftarlarda ve ilçe halkında şimdiden hafta sonunun heyecanı sarmış durumda İşte bu nedenle Kastamonu derbi maçına ilginin beklenenden çok daha fazla olması bekleniyor.

İki güçlü rakibin mücadelesinin sonucu gerçekten de merak konusu oldu. Çubukspor maçında çıkan olaylar ve gerginliğin bu maçta da çıkmaması için Taşköprü kaymakamı ve ilçe emniyet müdürlüğü özel önlemler almaya başladı.

Kastamonu derbisine hazırlanan iki takımda hazırlıklara hemen başladı. BAL liginde 11 Puanla liderlik mücadelesi veren temsilcilerimiz henüz mağlubiyet görmediler. İki temsilcimizde hedeflerinin galibiyet olduğunu belirttiler. Bakalım hafta sonu hangi temsilcimizin yüzü gülecek?

 

 

Kastamonu derbisi için  Kastamonu Taşköprü Kaymakamı Çağlar Partal, Taşköprü Stadyumunda hafta sonu oynanacak olan Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetleri Spor maçı öncesinde alınacak güvenlik tedbirleri için Taşköprüspor stadında incelemelerde bulundu.

 

5.nci hafta sonunda oluşan puan durumu şu şekilde

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.