enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kastamonu Taşköprüspor Kulüp Başkanı Altan Teşekkür Mesajı Yayınladı

Taşköprü Spor Kulubü Başkanı
Hüseyin Aytaç Altan hafta sonu oynadıkları ve kazandıkları maç için ilçe halkına desteklerinden dolayı bir teşekkür mesajı yayınladı.

Kastamonu Taşköprüspor Kulüp Başkanı Altan Teşekkür Mesajı Yayınladı
9 Kasım 2021 19:47 | Son Güncellenme: 9 Kasım 2021 19:54
A+
A-

İşte o teşekkür mesajı…

“Yola yoldaş gerek…!

Hafta sonu Taşköprü ilçemizde oynadığımız 1074 Çankırıspor mücadelesini 5-0 gibi net bir skorla ve iyi oyunla geçerken bizi skordan ve kazanmaktan daha mutlu eden olay ilçemizin maça olan ilgisiydi. İlk iki maçımızı kazanarak bu haftayı lider kapattık. Ayaklarımızın yere sağlam basması gerektiğini, daha çok önemli ve zor maçlarımızın olduğunu biliyoruz. Oynanan oyundan ve ilk iki maçı kazanmamızdan dolayı taraftarımızında şampiyonluk inancının artmaya başladığını gözlemliyoruz. Şampiyon olmayı kim istemez ama liğ çok uzun bir maraton ve neler olacağını hep birlikde göreceğiz. Takımımızı her platformda yanlız bırakmamaya çalışan gercekten teveccüh olsun diye söylemiyorum takımla yatıp kalkan bir yönetimimiz var, daha da önemlisi başarıyı ve alkışı herkesle paylaşabilen bir yönetim kuruluna sahibiz. Bundan dolayıda gerçekden şahsım ve yönetimim adına çok mutluyum. Çünkü yola böyle yoldaşlar gerek! Maça gelen destek veren arayan soran selam gönderen herkese kendi adıma ve yönetimim adına teşekkür ediyorum dedi.

Başkan Altan; Ligin başında “Birlikde Başaracağız” diyerek yola çıkmıştık. Birlik ve beraberlik içinde ilçemiz için çocuklarımızı en iyilerini hazırlamaya çalışacağız.

Önce şükür, sonra sabır edeceğiz. Daha çok çalışacak ve gayret edeceğiz.

Bu duygularla balta ilçe Kaymakamımız Çağlar Partal bey’e, Belediye Başkanımız Abdullah Çatal bey’e, Belediye başkan Yardımcımız Harun Yalçın bey’e, 23.dönem Kastamonu milletvekili Hasan Altan bey’e, Mhp ilçe başkanı Mustafa Arabacı bey’e, İyi Parti İlçe Başkanı Nuri Turgut bey’e, Durağan belediyesinden Zafer Elkovan bey’e, Hanönü Chp İlçe Başkanı Çetin Meriç Karakoç’a , Tüm İlçe Emniyet müdürlüğüne, İlçe Sağlık Personeline ve bize sahip çıkan, destekleyen başarının gerçek mimarları olan cefakar taraftarlarımıza ve ilçe halkımıza ayrı ayrı teşekkür ederiz dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.