enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

FIFA 23: Kariyer Modu İçin Takım Tavsiyeleri

FIFA 23’teki kariyer modu için takım tavsiyeleri…

FIFA 23: Kariyer Modu İçin Takım Tavsiyeleri
28 Ekim 2022 16:35 | Son Güncellenme: 28 Ekim 2022 16:36
A+
A-

Ultimate Team her zaman FIFA’nın en popüler oyun modu olacak, ancak Kariyer Modu hakkında söylenecek çok şey var. Stresli değil, ekibinizi oluşturmak keyifli ve kendiniz için oluşturduğunuz anlatılar sizi gerçekten bağlayabilir.

İşte FIFA 23 kariyer modu için takım önerisi:

1. FC Kaiserslautern

FIFA 23: Kariyer Modu İçin Takım Tavsiyeleri

1. FC Kaiserslautern, futbolun gerçek düşmüş devlerinden biridir ve FIFA 23’te geçen sezon yükselmeyi garantiledikten sonra Bundesliga 2’de olacaklar. 1. FC Kaiserslautern, Bundesliga’yı dört kez kazandı ve aramızdaki zorlular, en üstte rekabet etmeleri gerektiğine inanacaklar.

Yeni sezona girerken biraz güçlenmeleri gerekirdi, ancak arka arkaya promosyonları almak için işinizi sizin yerinize kesmiş olacaksınız. En iyi oyuncuları sağ bek Erik Durm, ancak o zaten 30 yaşında ve çok geçmeden değiştirilmesi gerekecek. Eğer meydan okumaya hazır olduğunuzu düşünüyorsanız, bu, yıllar süren kötü yönetimden sonra düşmüş bir devi ait olduğu yere geri getirmek için çok faydalı bir kurtarış olabilir.

Newcastle United

FIFA 23: Kariyer Modu İçin Takım Tavsiyeleri

Esasen sınırsız paraya sahip olduğunuz bir tasarruf istiyorsanız, ancak üzerine inşa etmek için boş bir tuval istiyorsanız, Newcastle United’dan başkasına bakmayın.

Newcastle şu anda dünyanın en zengin takımlarından biri. Unvanlar ve kupalar için mücadele etmeye başlamalarını sağlamak, tasarruf için ana tutku olacak, bunu yapmak için sınırsız paraya sahip olmak kesinlikle daha eğlenceli hale getirecek. Bruno Guimerãs bu kariyerde sizin yıldızınız olacak, Allan Saint-Maximin ise kanatlarda çok eğlenceli olacak.

Newcastle’ı kupalar için rekabete geri getirmek FIFA 23’teki en büyük zorluk olmayabilir, ancak neredeyse sınırsız kaynakları nedeniyle çok eğlenceli olacak.

Malaga CF

FIFA 23: Kariyer Modu İçin Takım Tavsiyeleri

Malaga’nın Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etmesi çok uzun zaman önce değildi, o zamandan beri işler kötüye gitti. Geçen sezon İspanya ikinci liginden düşmekten zar zor kurtuldular.

Bu, hala FIFA 23’te olacakları anlamına geliyor ve onları büyük zamanlara geri döndürmek ilginç bir mücadele olabilir. Kendilerini futbol piramidinden aşağı kayarken bulmalarının nedeni, mali durumlarının iyi yönetilmemesidir, bu nedenle başarılı olmak için çok az paranız olabilir.

Çok uzun zaman önce kadrolarında Isco ve Santi Cazorla gibi oyuncular vardı ama bu sadece son on yılda oldu. Böyle bir takım gözden bu kadar çabuk düşmemeliydi ve onları Şampiyonlar Ligi sahalarına geri getirmek tatmin edici bir mücadele olacak.

Marsilya

FIFA 23: Kariyer Modu İçin Takım Tavsiyeleri

Olympique de Marseille, tartışmasız bu güne kadar en başarılı Fransız kulüplerinden bir tanesidir. Marsilya, geçmişte ne kadar üstün olduklarını kanıtlamak için 1988 ve 1992 yılları arasında arka arkaya dört lig şampiyonluğu kazandı.

Ayrıca, 1993’te Marsilya, Baresi, Maldini ve van Basten’den oluşan güçlü AC Milan’a karşı Şampiyonlar Ligi’ni kazandı. O zamandan beri başka hiçbir Fransız kulübü, en büyük kulüp yarışmasını kazanmayı başaramadı, PSG bile.

Marsilya’yı eski başarılı günlerine döndürmek güzel bir FIFA 23 kariyer hedefi olabilir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.