enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca Sergen transferini açıkladı

Buğrahan Doğangil’in sorularını yanıtlamak için Eskişehir Haber26 canlı yayınına konuk olan Erkan Koca, canlı yayında bir transfer bombası patlattı.

Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca Sergen transferini açıkladı
26 Haziran 2023 18:03
A+
A-

Eskişehirspor’da Başkan Erkan Koca, başarılı oyuncu Sergen Şakirler ile anlaşıldığını ilk olarak Eskişehir Haber26 canlı yayınında açıkladı.

Buğrahan Doğangil’in sorularını yanıtlamak için Eskişehir Haber26 canlı yayınına konuk olan Erkan Koca, canlı yayında bir transfer bombası patlattı. Başkan Erkan başarılı kanat oyuncusu Sergen Şakirler’in Eskişehirspor’da olduğunu ilk kez Eskişehir Haber26 ekranlarında açıkladı.

Bugün netliğe kavuşan transferi sıcağı sıcağına Eskişehirspor taraftarları ile paylaşan Erkan Koca, İnegöl Kafkas Gençlikspor’un yıldız ismini Eskişehirspor’a kazandırdıklarını dile getirdi. İnegöl Kafkasspor ile şampiyonluk yaşayan Sergen Şakirler geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig’de 17 gol 10 asistlik bir performans sergiledi. Bir sol kanat oyuncusu olmasına rağmen 27 gole katkısı olan Sergen Şakirler’in Eskişehirspor’a çok faydalı olması bekleniyor.

Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca ayrıca Sergen Şakirler ile bugün masaya oturup anlaşmasalar yıldız oyuncunun başka bir takıma imza atacağını da söyledi. Böyle oyuncuların taliplerinin çok olduğunu ve zorlu bir pazarda Eskişehirspor’un en iyi oyuncuları almak için mücadele ettiğini de sözlerine ekledi.

Eskişehirspor’da transferler sürecek ve Eskişehirspor’u hızlı bir transfer dönemi bekliyor.

Bu haber Eskişehir haber 26 sitesinden izinli olarak alıntılanmıştır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.