enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Edirne Enez Kaymakamı Hemşehrimiz Şükrü Alperen Göktaş Kimdir? (Hangi İlçemizdendir?)

Edirne Enez Kaymakamı Şükrü Alperen Göktaş, Ahmet Yesevi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünde yüksek lisansını tamamladı. “2002 – 2015 yılları arasında Türkiye’de gerçekleşen Genel Seçimlerdeki Seçmen Davranışları” konulu tez çalışmasını tamamladı.

Edirne Enez Kaymakamı Hemşehrimiz Şükrü Alperen Göktaş Kimdir? (Hangi İlçemizdendir?)
20 Mart 2022 20:24 | Son Güncellenme: 20 Mart 2022 20:42
A+
A-

9 Mayıs 1988 tarihinde Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Kastamonu’da tamamladıktan sonra 2012 yılında Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü’nden mezun oldu.

2013 – 2015 yılları arasında İl Planlama Uzman Yardımcısı, 2015 -2018 yılları arasında da İl Planlama Uzmanı olarak Kastamonu Valiliği Özel Kalem Müdürlüğü’nde görev yaptı. Belirli dönemlerde Özel Kalem Müdür Vekilliği, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdür Vekilliği ve İl Planlama ve Koordinasyon Müdür Vekilliği görevlerini yürüttü.

Ahmet Yesevi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünde yüksek lisansını tamamladı. “2002 – 2015 yılları arasında Türkiye’de gerçekleşen Genel Seçimlerdeki Seçmen Davranışları” konulu tez çalışmasını tamamladı.

2018 yılında Kastamonu Valiliği Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği Mesleğine intisap etti. Kastamonu ilinde Valilik Stajını, Zonguldak ili Çaycuma ilçesinde Refiklik Stajını tamamladı. Kastamonu’nun Cide ve Bartın’ın Ulus ilçelerinde Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulunduktan sonra Uşak ilinde Mülkiye Teftiş Stajını tamamladı. 2019 – 2020 yılları arasında İngiltere\Sheffield Üniversitesi’nde yabancı dil eğitimi aldı. Yurt dışı eğitimi akabinde “E-demokrasi ve Uygulamaları” konulu Kaymakam Adaylığı tez çalışmasını tamamladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.