enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Diyet Kola İçmek Zararlı mı? (Diyet Kola Kilo Aldırır mı?)

Normal koladan geçiş yapmak sağlıklı bir seçenek gibi görünebilir, Peki gerçekten öyle mi?

Diyet Kola İçmek Zararlı mı? (Diyet Kola Kilo Aldırır mı?)
7 Eylül 2022 23:05 | Son Güncellenme: 7 Eylül 2022 23:07
A+
A-

Diyet kola, ekstra kalori ve şeker olmadan serinletici bir içeceğin tadını çıkarmak isteyenler için en popüler seçeneklerinden biridir.

Diyet kola esasen karbonatlı su, yapay veya doğal tatlandırıcı, renkler, aromalar ve diğer gıda katkı maddelerinin bir karışımıdır. Diyet kolalar tasvir edildikleri kadar sağlıklı değildir.

Diyet Kola Kilo Aldırır mı?

Diyet kola, kilo vermek isteyen birçok kişi normal kolalarını diyet kolayla değiştirirdi. Sadece kilo vermeyi başaramadıklarında değil, aynı zamanda daha fazlasını kazandıklarında şaşkınlıklarını hayal edebilirsiniz!

Peki, diyet kola kilo alımına tam olarak nasıl katkıda bulunur?

Aslında çok basit: Diyet kola gerçek şeker veya kalori içermezken, pek çok katkı maddesi ve tatlandırıcılar dahil yapay bileşenler içerir. Bu bileşenler, vücudunuzun daha yüksek kalorili ve şeker yüklü yiyecekler istemesine neden olabilecek doğal olmayan kimyasallarla doludur.

Yapay tatlandırıcılar ayrıca vücudunuzun gerçekte tükettiğiniz kalori miktarını yanlış hesaplamasına neden olabilir ve bu da metabolizmanızın yavaşlamasına neden olarak kalori yakmayı ve kilo vermeyi daha zor hale getirebilir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.