enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Bitlis’te Askeri Helikopter Düştü

Bitlis’te helikopter düşmesi sonucu şehit düşen kahraman askerlerimize Yüce Allah’tan Rahmetler diler, acılı ailelerine, yakınlarına ve sevenlerine sabr-ı cemil niyaz ederiz.

Bitlis’te Askeri Helikopter Düştü
4 Mart 2021 20:32 | Son Güncellenme: 4 Mart 2021 20:36
A+
A-

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, “Tatvan’da meydana gelen helikopter kazasında yaralanan 4 kahraman silah arkadaşımızdan biri daha hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Şehit sayımız 10’a yükselmiştir. Kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Kaza sonrası İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın bölgeye hareket ettiği belirtildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ise Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’dan kaza ile ilgili bilgileri aldığı ifade edildi.

Şehitler arasında Elazığ 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Osman ERBAŞ paşamızda vardı. Şehit ailelerini teselli eden paşamız, artık şehitler arasına dahil oldu. Bu Vatan Sana da askerlerimize de Minnettar Paşam! Mekanınız cennet olsun. Yaralı evlatlarımıza Yüce Rabbimizden şifalar dileriz. Kahraman ordu mensuplarımızın ve aziz Milletimizin başı sağ olsun. Mevlamız askerlerimizi, ordumuzu ve emniyet mensuplarımızı bu vb. kazalardan her daim muhafaza buyursun. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, kahraman şehitlerimizin kederli ailelerine sabır ve başsağlığı dileriz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.