enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Beklenen Oldu: Reşat Asrak Kastamonu Belediyesine Ak Partiden Aday adayı Oldu

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevinden istifa eden Reşat Asrak, AK Parti İl Başkanlığına resmi başvurusunu yaparak Kastamonu Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu.

Beklenen Oldu: Reşat Asrak Kastamonu Belediyesine Ak Partiden Aday adayı Oldu
22 Kasım 2023 15:41 | Son Güncellenme: 22 Kasım 2023 15:51
A+
A-

Aylar önce Kastamonu Haber ekibi olarak Kastamonu Belediye Başkan adayı olacaklar arasında  “Yerel Seçim Öncesi Kastamonu Siyaset Kulisleri : Kimler Aday oluyor?” haberimizde ismini ilk kez lanse ettiğimiz, Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak, AK Parti İl Başkanlığına başvurusunu yaparak Kastamonu Belediye Başkanlığı için aday adayı olmuş oldu

Reşat Asrak: ‘Kastamonu Belediyesi’ni herkesi kucaklayan bir anlayışla yönetmeye talibim’

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevinden istifa eden Reşat Asrak, AK Parti İl Başkanlığına resmi başvurusunu yaparak aday adayı oldu.

Asrak: ‘Kastamonu Belediyesi’ni saygın bir şekilde yönetmeye talibim’

  31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlere hızla yaklaşılırken, tüm Türkiye’de olduğu gibi Kastamonu’da da adaylık heyecanı yaşanıyor. Kastamonu’da seçimlerin en iddialı partilerinden AK Parti’de aday adaylığı başvurularının son gününde yoğunluk yaşandı.

Başvuru evraklarını teslim etmesinin ardından açıklamada bulunan Asrak; “Bugün, 2024 Mart ayında gerçekleşecek Yerel Yönetim Seçimlerinde Kastamonu Belediye Başkanlığına aday adaylığı başvurumu gerçekleştirdim. Kastamonu’da doğmuş, büyümüş, kamu kurumlarımızın çeşitli kademelerinde 27 yıl çalışmış bir kardeşiniz olarak bu süre zarfında biriktirdiğim tecrübelerimi yerel yönetimlere taşıyarak Kastamonu’ya daha farklı hizmet edeceğime inandığım için buradayım. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan beyefendinin önderliğinde 20 yılı aşkın süredir bu güzel ülkemize hizmet eden AK Parti’nin her bir mensubunu, Kastamonulu hemşerilerimizi ve halkımızı en iyi şekilde temsil edeceğimize ve sadece işimize odaklanarak kısa sürede birçok konuda önemli mesafeler kat edeceğimize yürekten inanıyorum. Toplumun her kesimi ile eşgüdüm içerisinde, ötekisi olmayan, herkesi kucaklayan bir ekip ile sorunları çözmeye odaklanarak Kastamonu Belediyesi’ni başarılı ve saygın bir şekilde yönetmeye talibim” dedi.

 

 

Kaynak: Kastamonu Açıksöz

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.