enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak Kimdir (Hangi İlçemizdendir?)

Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) İl Müdürlükleri ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüklerinin birleşmesiyle 2018 Aralık ayında Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak Kastamonu KYK İl Müdürü Reşat Asrak atanmıştı.

Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak Kimdir (Hangi İlçemizdendir?)
6 Temmuz 2022 06:35 | Son Güncellenme: 5 Temmuz 2022 22:27
A+
A-

Peki Reşat Asrak kimdir? Nerelidir? Hangi il ve ilçelerde görev yapmıştır? Kastamonu Gençlik Spor il müdürü Reşat Asrak ile ilgili tüm merak edilenler bu haberimizde..

Reşat ASRAK 1974 yılında Kastamonu Devrekâni’de doğdu. Köyünün ismi ise Camili Köydür. İlk ve orta öğrenimini Kastamonu’da, ardından üniversite eğitimini 19 Mayıs Üniversitesi Amasya Eğitim Fakültesinde tamamladı.

Asrak, yurdun çeşitli yerlerinde öğretmenlik ve okul yöneticilikleri yaptı. Kastamonu Taşköprü ilçesinde Bahriye Alp Ortaokulunda müdürlük yaptıktan sonra 2014 yılında Bolu ili Mengen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atandı.

2015-2018 yılları arası Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Kastamonu İl Müdürü olarak görev yaptı. 31.12.2018 tarihinden itibaren Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak görevlendirilen Reşat ASRAK, evli ve Muhammed Yasir, Sevde ve Mehmet Emin isimlerini verdikleri üç çocuk babasıdır.

REŞAT ASRAK NASIL KASTAMONU GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRÜ OLDU?

2018 yılında Cumhurbaşkanlığı hükumet sisteminin hayata geçirilmesiyle birlikte Gençlik ve Spor Bakanlığımıza bağlı olan KYK İl Müdürlükleri ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüklerinin birleşmesiyle oluşan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü atamaları gerçekleşti.

Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) İl Müdürlükleri ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüklerinin birleşmesinin ardından Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak Kastamonu KYK İl Müdürü Reşat Asrak, görevlendirilmiş oldu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.