enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Arda Güler İyileşti mi, İlk Maçına Ne Zaman Çıkacak?

Avrupa’nın en heyecan verici genç yıldızlarından biri olan Milli gururumuz Arda Güler, bu sezon başında büyük bir transfer savaşı sonunda 20 milyon euro ve bonuslar karşılığında rekor denilebilecek bir ücretle katılmıştı Real Madrid’e. Ancak Fenerbahce’den transfer olduğundan bu yana hazırlık döneminde antrenmanlarda etkileyici bir performans sergileyen genç yıldızın peşini Real Madrid’in ABD hazırlık kampında başlayan sakatlıklar bir türlü bırakmadı. Peki Arda Güler nasıl sakatlandı?

Arda Güler İyileşti mi, İlk Maçına Ne Zaman Çıkacak?
2 Aralık 2023 10:59
A+
A-

Arda Güler Nasıl Bir Sakatlık Geçirdi?

Güler’in ilk sakatlığı, Real Madrid’in sezon öncesi ABD turu sırasında yaşadığı menisküs sorunuydu ve yıldız oyuncu, bu sorunun giderilmesi için standart bir prosedür olan ve ciddi bir işlem olarak kabul edilmeyen küçük bir ameliyat geçirdi. Operasyonun ardından Arda Güler, normal bir şekilde iyileşti ve idmanlara geri döndü. Her şey tam yoluna giriyordu, Madrid taraftarları heyecanla yeni süper starlarını izlemeyi bekliyordu ancak antrenmanda Arda’nın sakatlığı nüksetti. Daha sonra yeniden iyileşme sürecine giren genç yıldız sakatlığını atlatınca aylar sonra ilk kez yedek kulübesinde yer almaya başladı. Herkes onun maça gireceği anı sabırsızlıkla bekleyerek maçları takip etti ancak Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti farkı açtıkları maçlarda bile onu oyuna almadı. Verdiği demeçlerde ise onun ciddi bir süreçten çıktığını bu yüzden en doğru anın henüz gelmediğini dile getirdi. Peki bu en doğru en ne zaman olacak? 

Arda Güler Ne Zaman Oynayacak? 

Arda Güler, Real Madrid’de idmanlara döndü: Peki ne zaman forma giyecek? Genç Milli yıldız orta saha oyuncusu, Real Madrid’de iyileşme sürecinde vites yükselterek takımla birlikte antrenmanlara geri döndü.

Genç oyuncu, yaşadığı sakatlıkların kulüpteki adaptasyon sürecini olumsuz etkilemesi nedeniyle, Fenerbahçe’den ayrılmasının ardından İspanya’nın başkentinde geçirdiği döneme zorlu bir başlangıç ​​yaptı. Eylül ayında Las Palmas’a karşı ilk maçına çıkmaya hazırlanıyordu, ancak bir nüksetme nedeniyle dönüş tarihi mevcut milli aradan sonra bir sonraki ayın sonuna ertelenmişti. Mevcut milli ara bitti. Dönüşü ve ilk maçına ne zaman çıkacağı ile ilgili henüz resmi bir bilgi verilmese de antreman performansı göz önüne alındığında, yeniden bir sakatlık olmadığı sürece aralık ayı içinde Milli yıldızın ilk maçına çıkması bekleniyor. 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.