enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Aralık Ayındaki Dev Maçlar

Aralık, geleneksel olarak Avrupa’daki lig tablolarının şekillenmeye başladığı bir aydır. Ve biz de Kastamonu Haber olarak araştırmamız esnasında fark ettik ki aralık ayı 12 tane dev maçın olduğu bir futbol şölenini futbolseverlere yaşatacak. İşte aralık ayında oynanacak futbola doyacağınız dev maçlar…

Aralık Ayındaki Dev Maçlar
3 Aralık 2023 18:54 | Son Güncellenme: 3 Aralık 2023 18:59
A+
A-

Futbol dünyasında heyecan dolu maçlar birbiri ardına sıralanıyor. Kastamonu Haber ekibimizden İsmail Demir’in özel haberine göre, Aralık ayında futbolseverleri çok güzel ve heyecanlı maçlar bekliyor.

İşte 2023 yılının son büyük maçları;

  • Manchester City vs Tottenham (3 Aralık) 

Sezona yeni teknik direktörü Ange Postecoglou ile Harry Kane’nin satılmasına rağmen kimsenin beklemediği kadar iyi bir başlangıç yapan ama son haftalarda sakatlıkların etkisiyle düşüş yaşayan Tottenham, dünyanın belki şu anda en iyi takımı olarak gösterilen Manchester City deplasmanına çıkacak. 

  • Barcelona vs Atletico Madrid ( 3 Aralık) 

İspanya La Liga’da Camp Nou Stadyumu dev bir maça ev sahipliği yapacak. Som haftalarda eleştirilen Barcelona evinde puan tablosunda onları arkalarından sessiz sedasız takip eden Atletico Madrid ile karşı karşıya gelecek. 

  • Manchester United vs Chelsea (6 Aralık) 

Eski günlerini mumla arayan Şampiyonlar Ligi’nde Kopenhag ve Galatasaray karşısında ecel terleri döken Manchester United evinde oldukça genç ve potansiyelli bir kadro kuran son haftalarda Pochettino ile form tutmaya başlayan Chelsea ile karşılacak.

  • Juventus vs Napoli (8 Aralık) 

İtalya Serie A’nın son şampiyonu Napoli, son haftalardaki formuyla eski şaşalı günlerine dönme sinyalleri veren Juventus deplasmanına konuk olacak. 

  • Beşiktaş vs Fenerbahçe (9 Aralık) 

Sezona iyi başlayan ama sonra adeta teknik adamından başkanına kadar her şeyi değişen Beşiktaş, sezona 19’da 19 yapan ve sonrasında yaşadığı ufak düşüşe rağmen zirve mücadelesinde hala yukarıda olan Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. 

  • Borussia Dortmund vs RB Leipzig (9 Aralık) 

Geçen yıl adeta taraftarlarına son maçta şampiyonluğu Bayern Münih’e hediye ederek şok yaşatan ama bu sezona da iyi bir başlangıç yapan Borussia Dortmund, kendi sahasında ligin potansiyelli ve neredeyse her yıl ilk dört içinde yer alan ekiplerinden Red Bull Leipzig ile karşı karşıya gelecek. 

  • Monaco vs Lyon (15 Aralık) 

Fransa Ligi’nde sezona kağıt üzerinde çok iyi bir kadroyla giren ama sahada asla varlık göstermeyip ligin dibine demir atan asırlık çınar Lyon, taraftarlarına bir umut kıvılcımı göstermek için lige iyi bir başlangıç yapan Monaco’ya konuk olacak. 

  • Liverpool vs Manchester United (17 Aralık) 

Kendi evinde yenilgi nedir bilmeyen Darwin Nunez’li, Mo Salah’lı Liverpool evinde zirve yarışını yakından etkileyecek maçta Manchester United ile karşı karşıya gelecek. 

  • Liverpool vs Arsenal (23 Aralık) 

Liverpool taraftarları 16 Aralık’taki United maçından bir hafta sonra Anfield’da bu kez geçen sezon şampiyonluğu kılpayı kaçıran ama bu yıl da aynı formunu sürdüren Arsenal maçına tanık olacak. 

  • Roma vs Napoli (23 Aralık) 

Aldığı istikrarsız sonuçlar olsa da Mourinho ile yeniden taraftar bağlarını güçlendiren Roma, evinde geçen sezonun şampiyonu Napoli’yi ağırlayacak. 

  • Fenerbahçe vs Galatasaray (24 Aralık) 

Ezeli rekabet bu yıl daha bir farklı. Ligin üstünde kadroları ve galibiyet serileri ile zirvede yalnız kalan iki takımın maçında Fenerbahçe, son şampiyon Galatasaray’ı ağırlayacak. 

  • Fenerbahçe vs Galatasaray (29 Aralık) 

Son Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe ile son lig şampiyonu Galatasaray, yılın bitmesine iki gün kala Süper Kupa maçında Suudi Arabistan’da Al Awwal Park Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. 

  • Juventus vs Roma (30 Aralık) 

Yılın son dev maçı olacak karşılaşmaya Juventus ev sahipliği yapacak. Ve karşısında ise ezeli rakipleri Roma olacak. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.