enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

İstanbul ve Çevresinde Hava Durumu Uyarısı: Şiddetli Yağış ve Güçlü Rüzgar Bekleniyor!

Meteoroloji Son Tahminlerine Göre İstanbul ve Çevresi Uyarıldı: Gök Gürültülü Sağanak Yağış ve Kuvvetli Rüzgar Bekleniyor! İstanbul, Trakya ve Ege Kıyılarında Dikkatli Olunması Gereken Hava Koşulları Sizi Bekliyor.

İstanbul ve Çevresinde Hava Durumu Uyarısı: Şiddetli Yağış ve Güçlü Rüzgar Bekleniyor!
3 Aralık 2023 16:32
A+
A-

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan son değerlendirmeye göre; Türkiye’nin batı kesimleri parçalı ve çok bulutlu, Trakya, Kıyı Ege, İstanbul, Çanakkale ve Muğla çevreleri ile Antalya’nın doğu kesimleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacak. Diğer bölgelerde ise az bulutlu ve açık bir hava bekleniyor.

Trakya Kesimi ve Çanakkale çevrelerinde yağışların yer yer kuvvetli olması öngörülüyor. Ayrıca, sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde yer yer pus ve sis görülebilir.

Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmezken, ülke genelinde mevsim normallerinin 4 ila 6 derece üzerinde seyretmesi bekleniyor.

Genellikle güney yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette rüzgarlar esecek. Yarın (Pazartesi), Marmara’nın batısı ile Ege kıyılarına güneyden, Marmara’nın batısında ise kuzeyden kuvvetli (40-70 km/saat) rüzgarlar bekleniyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ VE RÜZGAR UYARISI

Trakya Kesimi ile Çanakkale çevrelerinde yer yer kuvvetli yağışlar beklendiğinden dolayı olası olumsuzluklara karşı dikkatli olunmalıdır.

Rüzgarın, Marmara’nın batısı ile Ege kıyılarına güneyden, yarın (Pazartesi) ise Marmara’nın batısında kuzeyden kuvvetli esmesi bekleniyor. Bu durumda yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.