enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Diyarbakır’dan Lider Dönüyoruz 1-2

TFF 2.lig Kırmızı Grup’ta 16. Hafta karşılamasında deplasmanda Amedspor ile mücade eden GMG Kastamonuspor
Diyarbakırdan lider döndü

Diyarbakır’dan Lider Dönüyoruz 1-2
3 Aralık 2023 16:11 | Son Güncellenme: 4 Aralık 2023 07:06
A+
A-

   GMG Kastamonuspor Teknik Patronu Levent Eriş, deplasmandaki zorlu Amedspor karşılaşmasına; kalede 21 Abdullah Yiğiter, 6 Ramazan Keskin, 88 Yalçın Kılınç, 15 Oğuz Yilmaz, 40 Berkan Aydeniz, 19 Umut Erdem, 14 Kubilay Yavuz, 8 İsmail Güven, 41 Yiğitali Bayrak, 9 Okan Eken ve 11 Yusuf Türk ilk 11’ile zorlu mücadeleye başladı. Karşılaşmanın tüm detaylarını Kastamonu Haber ekibimiz hazırladı.

Maç başlar başlamaz Amedspor’dan Muhammed Enes Durmuş’tan maalesef 5’ golü yedik ve maça 1-0 yenik başladık.

GOOOOOOOOOL GELDİ
21’ organize gelişen atağımızda cezasahası köşesinde topla buluşan İlyas Kubilay Yılmaz düzgün bir vuruşla attığı güzel golle deplasmanda 1-1 beraberliği yakaladık.

Golü attığımız 21’ aynı zamanda Diyarbakır’ın plakası olması dikkat çekti.

Karşılaşmanın ilk yarısı orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Her iki takımda final paslarında ve son vuruşlarda başarılı olamayınca soyunma odalarına 1-1 beraberlikle gittiler. İlk yarıda Amedspordan Muhammet Yeşil ve Batuhan Tur, GMG Kastamonuspor’dan İsmail Güven ve İlyas Kubilay Yılmaz sarı kart gören oyuncular oldular.

Karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı ve iyi başlayan GMG Kastamonuspor 48’ Yalçın Kılınç’ın attığı golle deplasmanda 2-1 öne geçti.

58’ Yusuf Türk oyundan çıkarken yerine Yasin Başaytaç oyuna dahil oldu.

59’ Amedsporun kazandığı penaltıyı Berk İsmail köşeye gönderdi ancak kalecimiz Abdullah Yiğiter mükemmel kurtardı ve rakibe beraberlik şansı vermedi.

ikinci yarıda Ramazan Keskin sarı kart görürken, Yiğitali Bayrak oyundan çıktı yerine Abdülaziz Solmaz oyuna dahil oldu.

Maçta başka gol olmayınca karşılaşmayı 2-1 kazanarak liderliği devir aldık. Bu arada Baba ile Oğul arasındaki ilginç mücadeleyi de Kastamonuspor kalecisi oğul kazanmış oldu.

Maç tıklım tıklım tribünler önünde oynandı ve GMG Kastamonuspor bu baskı altında oyunu kontrolü altında tutarak ve galip gelmesini bilerek büyük bir başarıya imza attı. Tebrikler Kastamonuspor

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.