enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Ak Parti İktidarı ‘Faizci’ Bir İktidardır: Faiz Oranı Yüzde 50 Oldu

Ak Parti iktidarının FAİZDEN başka bir EKONOMİ POLİTİKASI asla yoktur. “FAİZ Dünya Gerçeğidir” diye iktidara geldiler, şimdilerde o gerçeği tatbik edip milleti de FAİZE ÖZENDİRİYORLAR.

Ak Parti İktidarı ‘Faizci’ Bir İktidardır: Faiz Oranı Yüzde 50 Oldu
23 Mart 2024 22:10 | Son Güncellenme: 23 Mart 2024 22:25
A+
A-

AK PARTİ İKTİDARI FAİZCİ BİR İKTİDARDIR!

Kimse kusura bakmasın. Bu dönemde Ak Partili kardeşlerimiz değişmemişlerdir. Çünkü değişmek çok farklı olur. Bilakis Ak Partili Kardeşlerimiz BAŞKALAŞMIŞLARDIR.!

Yani Karınca ve Tırtılın Kelebeğe dönüşmesi gibi başkalaşmışlardır.

Ak Partili kardeşlerimizin MAALESEF 22 YIL ÖNCEKİ FAİZ HASSASİYETLERİ ZAMANLA KAYBOLUP GİTMİŞ ve bu konuda yumuşamışlar ve BAŞKALAŞMIŞLARDIR.!

Nasıl İsraile yapılan Ticarete kılıf bulan hoca efendiler varsa, Sayın Cumhurbaşkanına yaranabilmek için YÜKSEK FAİZE FETVA VERECEK ONLARCA HOCA EFENDİNİN ŞUAN SIRADA BEKLEDİKLERİNE YÜZDE YÜZ EMİNİM.!

  AK PARTİ; Tam 22 Yıldır TEK BAŞINA İKTİDAR olmasına rağmen FAİZİ indirmekten, FAİZİ çıkarmaktan başka hiç bir politika geliştirememiştir. Çünkü başka bir ekonomi politikası bilmemektedirler.

“ FAİZ YİYEN, FAİZİ TEŞVİK EDEN ALLAH VE RESULÜNE SAVAŞ AÇMIŞ GİBİDİR” Ayetini niçin hiç kimse hatırlatmıyor, niçin bu sıralar hutbelerde okunmuyor acaba?

Ben tekrar tebliğ amaçlı hatırlatmak istiyorum. Cenabı Allah Bakara Suresi 278 ve 279. Ayetlerinde şöyle buyuruyor;

“Ey iman edenler! Allah’a karşı gelmekten sakının ve eğer gerçekten iman etmiş kimselerseniz, faizden geriye kalanı bırakın.

Eğer böyle yapmazsanız, Allah ve Resulüyle savaşa girdiğinizi bilin. Eğer tövbe edecek olursanız, anaparalarınız sizindir. Böylece siz ne başkalarına haksızlık etmiş olursunuz, ne de başkaları size haksızlık etmiş olur.

Geçen yıl yapılan Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimleri öncesi “BU KARDEŞİNİZ BU GÖREVDE OLDUĞU SÜRECE FAİZLER ÇIKMAYACAK İNMEYE DEVAM EDECEK” diye söz verenlere niçin bu sözünü hatırlatma gereği bile duymuyorsunuz acaba?

Bu FAİZ Politikası bu ülkeyi FELAKETE götürüyor ne zaman uyanacağız acaba? Ak Parti değil 22 yıl, 222 Yıl iktidarda kalsa FAİZ POLİTİKASINDAN BAŞKA HİÇ BİR POLİTİKAYI HAYATA GE Çİ RE MEZ.!

Bugün 2 MİLYON PARASI olan bir DAİRE alamıyor ama 2 MİLYONUNU FAİZE yatırınca ayda 120 BİN LİRA FAİZ ALABİLİYOR. Bu durum FAİZE ÖZENDİRMEK, FAİZİ TEŞVİK ETMEK DEĞİLDE NEDİR PEKİ?

Peki yaa haftada bir oynanan kumarı 7 gün 24 Saate çıkarmanıza ne diyelim?

Yüce Allah (c.c); Ey Ak Partililer ben size 22 Yıl Tek başına iktidar nasip ettim. Peki siz FAİZSİZ BİR SİSTEM için ne yaptınız, hangi çalışmaları yaptınız diye hesap sorduğunda ne cevap vereceksiniz acaba? Bu millete ürettiğiniz DIŞ GÜÇLER vb. bahaneleri mi söylemeyi mi düşünüyorsunuz yoksa?

Ey Sakallı Hüsnü Kardeşim!
Ey Kasketli Hacı Ahmet Amca!
Ey Ak Partili Değerli Kardeşim!

Erbakan Hocamız “Dövecek diziniz kalmayacak” demişti. 22 Yıldır nerden nereye geldiğinizi hala düşünemiyor musunuz, hala akledemiyor musunuz?

Bu gidişiniz nereye böyle?

Ey Ak Partili Kardeşim:

•  Eskiden TAYYİP ERDOĞAN HASSASİYETİNİZ Vardı!
•  Eskiden MİLLİ GÖRÜŞ HASSASİYETİNİZ vardı!
•  Eskiden ÇEÇEN HASSASİYETİNİZ vardı!
• Eskiden AFGAN HASSASİYETİNİZ vardı!
• Eskiden FİLİSTİN HASSASİYETİNİZ Vardı!
• Eskiden GAZZE HASSASİYETİNİZ Vardı!
• Eskiden FAİZ HASSASİYETİNİZ Vardı!
• Eskiden KUMAR HASSASİYETİNİZ Vardı!
• Eskiden ADALET HASSASİYETİNİZ Vardı!
•  Eskiden KARDEŞLİK HASSASİYETİNİZ Vardı!
• Eskiden MURSİ HASSASİYETİNİZ Vardı!

22 Yıldır “TÜM HASSAİYETLERİNİZİ” bir bir bir kenara bıraktınız ve artık sadece ama sadece “CUMHURBAŞKANI TAYYİP ERDOĞAN HASSASİYETİNİZ KALDI” Diğer HASSAİYETLERİNİZ UMURUNUZDA BİLE DEĞİL MAALESEF.!

Devletin ve Milletin tüm imkanlarını kullanarak girdiğiniz tüm seçimleri kazanmanız yasalara uygun olabilir ama ahlaka uygun mudur düşünmemiz gerekiyor.

Ne tevafuktur ki Ak Parti, son açıkladığı yüzde 50 POLİTİKA FAİZ oranıyla seçimlerde aldığı oy oranını da tutturmayı başarmıştır. Sayın Cumhurbaşkanı 10 yıl önce Bizim geldiğimizde Faiz oranları yüzde 47 idi, nereden nereye geldiğimizi görüyoruz demişti. Eee şimdi nereden nereye gidiyoruz görebilen olmayacak mı?

Yol yakınken dönün diyeceğim ama yol bayağı uzaklaştığı için ancak “ZARARIN NERESİNDEN DÖNERSENİZ KARDIR” diyebiliyorum.

Vesselam

Yorumlar
  1. Cemal tavşan dedi ki:

    , Kula Bela gelmez hak yazmayınca , Hak bela Yılmaz Kul almayınca

  2. Hoca Köylü dedi ki:

    Sn Köse,
    Sen ne gücünü üzüyon ekonomiynen faiznen.
    Yazıvesene köyümüzde mıkdarlık seçimi atmosferi ne alemde.
    Mevcut mıkdar Yılmaz mı kazanur? yoğusam Tokur mu?
    Sen ne yandasın? Propoganda çalışmaları ne alemde? Kaç seçmen götüreceksin bu seçimde köye ?

    1. Ertuğrul Köse dedi ki:

      Sayın Köylüm; Faizi yazmak işine gelmedi anlaşılan. Köy seçimini köydekiler yapar, beni ilgilendirmiyor, çünkü köyde seçmen değilim. Bugüne kadar köye oy taşımadım, taşınmasına da karşıyım, bundan sonra da kendim için bile olsa taşımam. 80-90 civarında köylümüzden çoğunluk kimi seçerse o muhtar olur. Ben tarafsızım ama 1 Nisandan itibaren seçilen muhtara destek olmaya çalışırız.