Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan Kastamonu’ya Geliyor: İftar, Sevgi Yürüyüşü ve Çiftçi Buluşması
Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan 4 Mart 2026’da Kastamonu’ya geliyor. Basın ve çiftçi buluşması, Sevgi Yürüyüşü ve Grand Moni Royal Otel’de Geleneksel Kastamonu İftarı program detayları haberimizde.

Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan, 4 Mart 2026 Çarşamba günü Kastamonu’da bir dizi programa katılacak. Basın ve çiftçi buluşması, Sevgi Yürüyüşü ve Grand Moni Royal Otel’de düzenlenecek Geleneksel Kastamonu İftarı programın öne çıkan başlıkları arasında yer alıyor.
Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan, Ramazan ayı dolayısıyla düzenlenecek program kapsamında 4 Mart 2026 Çarşamba günü Kastamonu’da olacak. Gün boyu sürecek temaslarda hem teşkilat mensuplarıyla hem de vatandaşlarla bir araya gelmesi beklenen Arıkan’ın programı, şehirde siyasi ve sosyal gündemin önemli başlıklarından biri olmaya hazırlanıyor.
Ramazan’ın birlik ve dayanışma ruhunu yansıtan “Geleneksel Kastamonu İftarı” programı, ziyaretin en dikkat çekici organizasyonları arasında yer alıyor.

Ankara’dan Kastamonu’ya Yoğun Program
Genel Başkan Mahmut Arıkan’ın Kastamonu programı saat 11.30’da Ankara’dan hareketle başlayacak. Saat 14.30’da Kastamonu’da gerçekleşecek ilk program, Kastamonu Ticaret Borsası’nda düzenlenecek “Basın ve Çiftçi Buluşması” olacak.
Bu buluşmada, bölge tarımı, üreticilerin karşılaştığı sorunlar, kırsal kalkınma ve ekonomik gelişmelerin ele alınması bekleniyor. Özellikle son yıllarda artan maliyetler, üretim planlaması ve tarımsal destekler konusunun gündeme gelmesi öngörülüyor. Basın mensuplarının sorularını da yanıtlaması beklenen Arıkan’ın, hem yerel hem de ulusal ölçekte ekonomi politikalarına ilişkin değerlendirmelerde bulunması bekleniyor.
Programın bir diğer önemli ayağı ise saat 15.30’da Nasrullah Camii çevresinde düzenlenecek “Sevgi Yürüyüşü” olacak. Şehrin tarihi dokusunun merkezinde gerçekleştirilecek yürüyüşte, vatandaşlarla doğrudan temas kurulması hedefleniyor.

Grand Moni Royal Otel’de Geleneksel Kastamonu İftarı
Programın akşam bölümünde ise Ramazan ayının manevi atmosferine uygun olarak iftar organizasyonu gerçekleştirilecek. Saat 18.30’da Grand Moni Royal Otel Altın Salon’da düzenlenecek “Geleneksel Kastamonu İftarı” programında, teşkilat üyeleri, davetliler ve vatandaşlar bir araya gelecek.
İftar programına ilişkin yayımlanan davetiyede, Ramazan ayının bereketi, birliği ve kardeşliği vurgulanırken; Genel Başkan Mahmut Arıkan’ın katılımıyla düzenlenecek organizasyonda misafirlerin ağırlanacağı ifade edildi. Programın ev sahipliğini Saadet Partisi Kastamonu İl Başkanı Kadir Yalçın üstleniyor.
İftar programının ardından saat 20.00’de “Gençlik Buluşması” gerçekleştirilecek. Bu bölümde gençlerle özel bir toplantı yapılması ve gençliğin sorunları, eğitim, istihdam ve gelecek perspektifi üzerine değerlendirmelerde bulunulması bekleniyor.

Gün Sonunda Ankara’ya Dönüş
Yoğun programın ardından Genel Başkan Arıkan’ın saat 21.00’de Kastamonu’dan Ankara’ya hareket etmesi planlanıyor. Gün boyu sürecek ziyaretin, hem teşkilat yapısı hem de şehir kamuoyu açısından önemli temaslara sahne olması bekleniyor.
Ramazan ayı dolayısıyla gerçekleştirilecek iftar organizasyonunun, sadece siyasi bir program değil; aynı zamanda sosyal birlikteliği pekiştiren bir buluşma niteliği taşıdığı ifade ediliyor. Kastamonu’da düzenlenecek programda, farklı kesimlerden vatandaşların bir araya gelmesi hedefleniyor.
Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan’ın Kastamonu ziyareti, hem tarım ve ekonomi gündemi hem de Ramazan ayının manevi atmosferi çerçevesinde şekillenen içerikleriyle dikkat çekiyor.
Kastamonu Haber ekibimizden Ertuğrul Köse’nin edindiği bilgilere göre, programa şehir içi ve çevre ilçelerden de yoğun katılım bekleniyor. Özellikle iftar programının geniş bir davetli kitlesiyle gerçekleşmesi planlanıyor.
4 Mart Çarşamba günü gerçekleşecek ziyaretin, Kastamonu’nun siyasi ve sosyal gündeminde önemli bir yer tutması beklenirken, programın detayları kamuoyu tarafından yakından takip ediliyor.