enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Uluslararası Judo Turnuvasında Kastamonu Fırtınası

Kocaeli’nde eski Olimpiyat şampiyonlarından Hüseyin Özkan onuruna düzenlenen Uluslararası Judo Turnuvası, Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Turnuvanın ilk gününde süper minik ve minikler sıkletlerinde mücadeleler olurken şu an Kağıtspor Judo Teknik Direktörü olarak görevine devam etmekte olan Hüseyin Özkan da turnuvadaydı. Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen turnuva büyük başarıyla tamamlanırken Kastamonulu Sporculardan başarı geldi

Uluslararası Judo Turnuvasında Kastamonu Fırtınası
27 Aralık 2022 11:21
A+
A-

Kastamonu Haber

Uluslararası Judo Turnuvası Kocaeli’nde düzenlendi.

16 – 18 Aralık tarihlerinde düzenlenen turnuvaya antrenörler Bayram Ceylan ve Hasan Basri Taşkın eşliğinde katılan Kastamonulu sporcular mücadeleler sonunda Kastamonu’ya 7 madalya ile döndüler.

2023 yılı Türkiye Şampiyonası öncesi en prestijli turnuva olarak nitelendirilen Uluslararası Judo Turnuvası’na 12 ülkeden bin 40 sporcu katıldı.

İŞTE DERECE ELDE EDEN SPORCULARIMIZ

Süper Minikler

Ensar Ege Aydın 20kg 3.

Ahmet Mert Gümüş 23kg 1.

Ahmet Can Gemalmazoğlu 26kg 1.

İsmail Nurullah Baş 38kg 3.

Aysima Tektaş 36kg 2.

Mehmetcan Hüseyinoğlu 38kg 5.

Mehmet Talha Ay 26kg 7.

Eymen Doğanay 26kg 7.

Minikler

Berat Tarakçı 26kg 3.

Zeynep Betül Eroğlu 32kg 3.

Tuğba Salıcı 28kg 5.

Elif Zeynep Abayoğlu 28kg 7.

 

             OKUL SPORLARINDA DA KASTAMONU FIRTINASI ESTİ

 

2022 – 2023 Eğitim – Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri Türkiye Eskrim Şampiyonası Ankara’da düzenlendi.

Kastamonulu Eskrimciler Ankara’da gerçekleştirilen Okul Sporları ve Federasyonu Türkiye Şampiyonalarında 1 altın, 1 bronz madalya kazandı.

19 – 23 Aralık 2022 tarihleri arasında düzenlenen Okul Sporları Eskirim Türkiye Şampiyonası’nda küçük kızlar kategorisinde yarışan  Şehit Bülent Gider Orta Okulu öğrencisi Lina Sulubey birinci olarak altın madalyanın sahibi oldu.

Yine 24 – 25 Aralık 2022 tarihleri arasında Ankara’da düzenlenen Türkiye Eskrim Federasyonu yıllık faaliyet takviminde yer alan Gençler Kılıç Türkiye Şampiyonası’nda antrenörlerimiz Ali Yasin Bayram ve Fatima İbrahimova eşliğinde mücadele eden milli eskrimcimiz Nil Güngör ise üçüncü olarak bronz madalya kazandı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.