enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

40 YILDIR HİZMET ALAMAYAN KÖYÜN KÖPRÜSÜ GÖÇTÜ

Çiftlik Pazaryeri ve Çevre köyler olarak Köydes’ten veya bütçeden düşen hizmet hakkımızı istiyoruz. Bir dozer göndermekle bir Kato vermekle veya bir yangın çıktığında 3 saat sonra gelen itfaiye ile hizmet vermiş olunmuyor biliniz artık.!!!

40 YILDIR HİZMET ALAMAYAN KÖYÜN KÖPRÜSÜ GÖÇTÜ
18 Eylül 2021 10:26 | Son Güncellenme: 18 Eylül 2021 10:38
A+
A-

Yaklaşık 40 yıl önce gelen elektrik ve telefondan sonra yolların dozerle silinmesinden başka hiç bir hizmet alamayan ve onlarca kez en yetkili ağızlardan söz verilip yapılmayan, onarılmayan Taşköprü Hocaköyü köprüsü maalesef yıkılmış durumda…

Peki bu köprü yıkılırken üzerinde bir köylü veya bir araç veya bir hayvan olmuş olsaydı bunun hesabını kim verecekti!?

40 YILDIR HİZMET ALAMAYAN KÖYÜN KÖPRÜSÜ GÖÇTÜ

En çok ödeneği Kastamonu ve Taşköprü alıyor diye hava atıp hamaset yapan sayın Ak Parti Kastamonu Milletvekilleri Metin Çelik ve devamlı milletvekili Hakkı Köylü bey bu duruma ne diyorlar acaba? Köydesin ödenekleri Çiftlik Hocaköyü ve yaklaşık 15 köye neden ulaşmıyor acaba!? İsterseniz bu köylerimize gelip bir zahmet ziyaret yapında 40 yıldır hangi hizmeti almış gözlerinizle görünüz lütfen! Gelmişken komşu köylerimiz ama Çorum Kargı’ya bağlı olan köyleri de görmenizi ve verilen hizmetleri kendinizin kıyaslamanızı öneriyorum var mısınız?

Sayın Ak Parti Kastamonu milletvekillerimiz sayın Hakkı Köylü ve sayın Metin Çelik

Bizim Köyler Taşköprü’ye uzak diye mi yoksa seçmeni az, onlarda nasıl olsa bizi destekliyor diye mi hizmet gitmiyor bilmek istiyoruz!?

Kastamonu’muzun Valisi Sayın Avni Çakır, Taşköprü’nün genç ve çalışkan Kaymakamı sayın Çağlar Partal ve değerli arkadaşlarım il Özel idaresi Halil Keskin ve Köylere Hizmet sorumlusu Mustafa Çelik ve Hüsnü Yılmaz abimize de sormak ve öğrenmek istiyoruz?

1- Çiftlik Pazaryeri ve 15 Çevre Köyüne hizmet gitmesi için ne yapmamız gerekiyor acaba?

2- Köylerimizin mi yoksa köylülerimizin mi bir yanlışı veya eksiği var acaba?

Çiftlik Pazaryeri ve Çevre köyler olarak Köydes’ten veya bütçeden düşen hizmet hakkımızı istiyoruz. Bir dozer göndermekle bir Kato vermekle veya bir yangın çıktığında 3 saat sonra gelen itfaiye ile hizmet yapmış olunmuyor biliniz artık.!!!

DAHA ÖNCE HİZMET ALAMAYAN KÖYLERİMİZİ İÇİN YAZDIĞIMIZ YAZIYI OKUMAK İÇİN

https://37haber.com/en-cok-odenek-kastamonuya-ama-nedense-hizmet-coruma/

Vesselam

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.