enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

2022 Sim Kart Fiyatları (Turkcell, Türk Telekom, Vodafone, Pttcell, Bimcel)

Ülkemizde faal olarak hizmet veren Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom faturasız sim kart hat fiyatlarını merak edenler için araştırdık. Bir birinden farklı rakam ve fiyat tarifeleri ile satışa sunulan faturasız sim kart hatlarını tek tek inceleyerek istediğiniz ve bütçenize uygun sim kart satın alabilirsiniz.

2022 Sim Kart Fiyatları (Turkcell, Türk Telekom, Vodafone, Pttcell, Bimcel)
30 Temmuz 2022 21:12 | Son Güncellenme: 23 Ocak 2023 21:37
A+
A-

İşte 2022 Faturasız Sim Kart Hat Fiyatları

Bildiğiniz gibi faturalı hatlar peşin ve ücretli olarak satılıp yükleniyor. Faturasız hatlar ise ülkemizde özellikle gençler tarafından çok fazla talep görmektedir. Çok yüksek ve aylık fatura ödemek durumunda kalmamak ve ne kadar harcadığını bilip kontrol etmek isteyenlerin ilk ve tek tercihi olan faturasız hat almak için kimliğiniz yanında ise her hangi bir operatöre başvuruda bulunduğunuzda kısa sürede sim kart alabiliyorsunuz.

   2023 Sim Kart Fiyatları (Turkcell, Türk Telekom, Vodafone, Pttcell, Bimcel)

Sizler için bu araştırmamızda, Bimcel, Turkcell, Vodafone, Pttcell ve Türk Telekom faturasız sim kart hat fiyatları ne kadardan başlıyor, bütçeye en uygun sim kart fiyatlarını sizler için araştırdık.

 


İşte 2022 Faturasız Sim Kart Hat Ücretleri

2022 yılında liste fiyatları bölgesel olarak değişiklikler gösterebiliyor. İlk kez faturasız hat almak için tercih yaparken hoş geldin kampanyaları ile beraber verilen sim kartlar araştırmanızda sizin çok faydanıza olacağına şüphemiz yok. Faturasız sim kart ile birlikte sim kart hattınıza yüklenecek hediye yani bedava TL ve hediye bedava internet faturasız hat fiyatlarını oldukça cazip hale getirecektir.

Herkes için çok güncel olarak Bimcell, Turkcell, Voadafone ve Türk Telekom hat fiyatları hakkında bilgiler sunmaya çalışacağız. Zincir marketler olarak bilinen Bimcell hat fiyatlarının biraz daha uygun olması ve hattınıza yüklenen ekstra hediyeler ile anında kazanç sağlamaya başlayabilirsiniz.

2022 Turkcell Faturasız Sim Kart Hat Fiyatları

GSM firmalarını lideri Turkcell faturasız süm kart hat ücreti bayilerde en düşük 100 TL ile hizmete yani satışa sunulmaktadır. Elbette serbest piyasa ve rekabet koşullarına göre hareket eden GSM bayileri 160 TL’ye kadar faturasız sim kart satışı yapabiliyorlar. Yöresel olarak fiyat farklılığına uğrayan Turkcell hat fiyatları 100 ile 160 TL skalasında değişen rakamlarla satılmaktadır.

2022 Vodafone Faturasız Sim Kart Hat Fiyatları

Eski Telsim yeni Vodafone faturasız sim kart hat sahibi olmak isteyenler Vodafone telefon bayilerinden satın alacağınız sim kart için ortalama 90 ile 130 TL arasında bir ücret ödemeniz gereklidir. Genelde Vodafone mağazaları kendi fiyatlarını belirlediği için fiyat değişikliği görülebilir.

2022 Türk Telekom Faturasız Sim Kart Hat Fiyatları

2022 Türk Telekom faturasız sim kart hat fiyatları ise 95- 100 TL ile 150 TL arasında satışa ve beğeninize sunulmaktadır.  İlk kez faturasız sim kart alımlarında ilk ay hoş geldin hediyesi olarak hattınıza ücretsiz konuşma paketi ve bedava internette yükleyen Türk Telekom mağazalarından sim kartınızı kimlik fotokopiniz ile birlikte hemencecik satın alabilirsiniz.

2022 Bimcell Faturasız Sim Kart Hat Ne Kadar

Zincir marketlerin lideri Bim markertlerinde satışa sunulan Bimcell faturasız sim kart hat ne kadar sorusuna 2022 yılında Bimcell hat fiyatı 105 -110 TL ile satışa sunulmaktadır. Piyasada cebinize göre en düşük ücretli alabileceğiz faturasız bimcell sim kart hat ücreti 105 TL ödedikten hemen sonra ilaveten hemen kullanabileceğiniz cebinize hoş geldin hediyesi olarak 9 GB internet, 300 dakika ve 300 SMS hediye olarak hemen yüklenecektir.

2023 Bimcell Faturalı Hat Fiyatları (İşte 2023 Bimcell Faturalı Hat Kampanyaları)

2022 Pttcell Faturasız Sim Kart Hat Fiyatları

Tüm Ptt’lerde bulunan Pttcell faturasız sim kart hat fiyatları uygunluk bakımından bu yılda tercih edebileceğiniz GSM operatörler arasındadır.

Bildiğimiz gibi Pttcell faturasız sim kart hat Türk Telekom alt yapısı ile hizmet sağlamaktadır. Diğer GSM operatörlerine nispeten Pttcell sim kart fiyatları daha ekonomikti ve bütçeye uygundur. Türk Telekom alt yapısı ve hizmetini kullanan Pttcell asker, öğretmen, doktor, memur ve emekliler için özel avantajlı kampanyalar ve paketler sunduğundan bireysel kullanımlar içinde oldukça cazip ve ilgi çekicidir..

2022 Pttcell faturasız sim kart hat fiyatları bu Temmuz’da güncel fiyatı 150 TL’dir. 50 TL yüklemelerle idare edebilirsiniz. Pttcell faturasız hat satın almak için Ptt şubelerine giderek başvuru yapabilir ya da internet üzerinden müracat edebilirsiniz.

Yorumlar
  1. Zafer dedi ki:

    Çok güzel ayrıntılar ve karşılaştırmalar var. Güzel çalışılmış. Tebrik ederiz