enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

2022 EYT Yılı mı Olacak? (Ak Parti ve Chp’den Süpriz EYT Sözü Geldi)

Kısa adıyla EYT yani Emeklilikte Yaşa Takılanların durumu netleşmeye başladı. Bu hafta TBMM’nde sürpriz ziyaretlerden vardı ve EYT’ye sürpriz destek geldi.

2022 EYT Yılı mı Olacak? (Ak Parti ve Chp’den Süpriz EYT Sözü Geldi)
20 Şubat 2022 19:01
A+
A-

2022 EYT YILI OLACAK!

EYT sözcüleri TBMM’inde grubu bulunan partilerin grup başkanvekillerini tek tek ziyaret ettiler.

EYT heyeti Gönül Boran Özüpak başkanlığında önce Ak Parti grup başkan vekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, Chp grup başkanvekili Özgür Özel ve Mhp grup başkanvekili Erkan Akçay ile görüştü.

Ak Parti grup başkanvekili Akbaşoğlu; Asgari ücret, emekli ve memur zamlarını çözüme kavuşturduk artık sıra EYT’de ve 2022 yılı içinde EYT konusunu da çözeceklerini söylediği belirtildi.

Eyt gelişmesi milyonlarca insanda heyacana sebep oldu ve seçimden önce çıkma olasılığı artmış oldu. Chp ve Mhp grup başkan vekillerinin de EYT konusunu 2022 yılında çözme sözü verdikleri konuşulanlar arasında..

EYT 2022’de Çıkacak mı? Gözler TBMM’de

Görüşmelerden olumlu sonuçlar çıktı. EYT heyeti görüşmelerden memnun kalsa da “Dereyi Görmeden Paçayı Sıvamamak” için tedbirli davranıyor.

Başkan Özüpak; Umutlu olduklarını ve TBMM’deki görüşmelerden umutlarının daha da arttığını belirterek görüşmelerinin ve mücadelelerinin tüm hızıyla devam edeceği mesajını verdi.

Milyonları ilgilendiren ve mağduriyetler oluşturan EYT konusunun en geç Mayıs veya Haziran ayında netliğe kavuşturulması bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.