enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Taşköprüspor Yedi Bitirdi 7- 0 (Kastamonu ÖİKH Bartın’da Mağlup)

Taşköprüspor Yedi Bitirdi 7- 0  (Kastamonu ÖİKH Bartın’da Mağlup)
20 Şubat 2022 16:30 | Son Güncellenme: 20 Şubat 2022 16:53
A+
A-

BAL Bölgesel Amatör Lig’de temsilcilerimiz Kastamonu İl Özel İdare KHS ve sarı kırmızı Taşköprüspor’un şampiyonluk iddiasını sürdürdüğü grupta ikinci yarının 3.ncü haftasında oynanan maçlarda temsilcilerimiz bir galibiyet bir mağlubiyet aldı.

Grupta 4.sırada olan ve ikinci yarıdaki tüm maçları kazanan ve 7 gol atıp 2 gol yiyen Taşköprüspor sahasında Kurşunlu Belediyesporu konuk etti. Başta sona üstün bir oynayan temsilcimiz Taşköprüspor, Kurşunlu Belediyespor adeta gol olup yağdı. Favori olduğu maçı 5-0 kazanan sarı kırmızı Taşköprüsporun gollerini Sehmuz Durak, Mehmet Tolun 2, Ramazan Aksoy 2, Emre Akyüz ve gol krallığında zirvede olan Salih kazan attı.

KASTAMONU ÖZEL İDARE EDEMEDİ

Grupta 3.sırada ve liderlik mücadelesi veren temsilcimiz Kastamonu İl Özel İdare KHS, geçtiğimiz hafta liderliği kaybeden 2. sıradaki Bartınspor’a konuk oldu. 26 Puanla 3.ncü sırada bulunan temsilcimiz Bartınspor karşısında etkili olamadı ve karşılaşmanın son dakikalarına 2-0 mağlup giren temsilcimiz son anlarda bir gol bulmasına rağmen 2-1 yenilerek zirve yarışında yara almış oldu. Grupta yeni lider Sincan Belediyesporun yenilmesiyle tekrar Bartınspor oldu. Temsilcilerimizin puanları aynı oldu ama averajla Taşköprüspor 3.ncü sıraya çıkarak zirve inadını sürdürmüş oldu.

Haftanın skorları ve puan durumu şu şekilde oluştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.