enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Ak Parti Bizlere Neler Yaşattı Neler (Hatırda Kalmasın Satırda Kalsın)

3 Kasım 2002’de başlayan Ak Parti iktidarına en büyük destek muhalefet kanadından ve muhalif gibi gözüken isimlerden geliyordu aslında. Erbakan hocanın şahsi çabası ve Ak Partinin iki başlığından kaynaklanan Irak tezkeresinin reddinden başka hiç bir şey yapılamamıştı o dönemler. Hatta Irak Tezkeresi Ak Partiye karşı RET edilmesine rağmen adeta hokus bokusla sıyrılıvetmişti aradan. Daha sonra ise tezkere ret olmasına rağmen abd’ye tam destek vererek Irak’ın parçalanmasında büyük rol oynamışlardı. Ama algıda her zaman istediklerini elde edebiliyorlardı. Çünkü DÜŞMANLAŞTIRMA politikası güdüyorlardı. Bunda da çok başarılıydılar.!

Ak Parti Bizlere Neler Yaşattı Neler (Hatırda Kalmasın Satırda Kalsın)
20 Şubat 2022 15:34
A+
A-

Tabi bunda da başta Cumhurbaşkanı Ahmet Nejdet Sezer, Sabih Kanadoğlu, Eski Chp , Asker ve yargıdan bir kaç kişinin tutumu ve tabi ki Aydın Doğan medyasının rolü çok ama çok büyüktü.!

Düşünsenize Annan Planı gibi tamamen aleyhimize olan bir planı bile neredeyse kabul ettirecek kıvama getirmişlerdi. Yine Erbakan hocanın üstün gayretlerine rağmen bu milleti kandırmayı başarmışlar ve bugün Erbakan’ın kemiklerini düşünenler o günlerde Erbakan’a demediğini bırakmamışlardı. Erbakan hocamız 5.000 sayfalık raporu okumuş ve incelemiş uyarı görevini yapıyor ama raporu hiç okumamış yöneticiler ise show yapıp Erbakan ile alay etmeye çalışıyorlardı.

Siyonizm bir tuzak kurmuş Ak Parti bu tuzağa uçarak düşmüştü ama Tuzak Kuranların en hayırlısı Allah’tı ve o tuzağı RUMLAR eliyle bozuvermişti.

Hatırlayın o günleri Annan planına karşı çıkan rahmetli Rauf Denktaş Türkiye’ye Necmeddin Erbakan Kıbrısa sokulmuyordu…

Daha neler neler…

* BOP EŞBAŞKANLIĞI
* Yahudi Üstün Cesaret
* Madalyası
* Zina Yasası
* Domuz Eti kasaplık olması
* Papa Heykeli altında atılan imzalar
* Avrupa Birliği Uyum Yasaları
* İsrail’in OECD üyeliğine kabul edilmesi
* Kaddafi’nin devrilmesi için Fransayla işbirliği
* Ilımlı İslam Projesi
* Dinlerarası Diyalog
* Ergenekon ve Balyoz süreci

Hatay’ın mayınlı arazilerden temizlenmesi işi bile İsrail’e verilmişti. İHA ve SİHA’lar için randevu bile verilmiyordu o dönemler aaaah ah.!!!!

Ha bu arada birde Nesli Bozma Projesi “Süt Bankası” nı çıkarmak için var güçleri ile çalışmışlar ama Milli Görüş sayesinde başarılı olamamışlardı Allah’tan..

Ergenekon ve Balyoz sürecinde de bugün sözde saygıyla andıkları ve yolundan gittikleri Erbakan hocamız ve Oğuzhan Asiltürk; “Ergenekon: abd’nin bir tuzağıdır, abd’ye karşı çıkan ve Irak tezkeresine onay vermeyen askerlerimizi temizleme operasyonudur” vb. tüm uyarı ve ikazlarına hiç aldırış etmeden hatta bu iki lider için “ERGENEKONUN DİNCİ AYAĞIDIR” fetvasını verdirip alkışlatanlar o günlerde ellerine tutuşturulan ev ödevlerini yapmak için adeta seferber olmuşlar ve Devletin yatak odasına yani “Kozmik Odaya” casusları bile sokmuşlardı ya..

Ak Parti bunları yaparken en büyük destekçisi evet cemaat’ti evet oy verenleriydi ama esas büyük destekçisi DİNİ DEĞERLERİMİZ ile alay edip küfür eden, aşağılayan, inancımıza savaş açan muhalif gibi görünen ama Ak Partiye en büyük desteği veren şimdilerde Ak Partinin yana yıkıla mumla aradığı O eski CHP, Aydın Doğan medyası ve kendini Ulusalcı gören zihniyetlerdi. Sırf bu zihniyetler yüzünden Ak Parti meydanı boş bulmuş ve bu ülkede AB istediği için ZİNA YASASI bile çıkarmıştı. Hem de yüzde 98’i müslüman olan bir ülkede…

O dönem AB yeter ki bişey istesin Ak Parti ve o eski CHP gece gündüz demeden hatta tatilden dönüp olağanüstü toplanıp talimatla hep birlikte yasa çıkarıyorlardı. Nitekim ZİNA yasasın da Ak Parti ve o eski CHP’nin işbirliği vardı. Sayın Deniz Baykal muhalif gibi görünse de TBMM’de hükümete şimdi ki Bahçeli’nin verdiği tüm desteği veriyordu ve tüm yasaları anında çıkarıveriyorlardı. TBMM’de ve arka planda bu işbirliklerine rağmen benim Ak Partili kardeşim Erbakanın genel başkan olduğu partiye oy vermeyin yoksa CHP gelir diye hoca efendilerine ısmarlama fetva verdiriyorlardı..!

Yasa demişken milletin yararına olacak yasalar değildi elbette. AB uyum yasaları adı altında bu Ülkenin altını oyma yasalarıydı ki şimdi halimiz ortada zaten.!

Deniz Baykal’ın istifası, Aydın Doğan medyasının zorla el değiştirilmesi Ak Partinin kendi ellerinde patlattığı bombalardı aslında…

Hele bir 367 garabeti var ki sormayın gitsin. İşte şuandaki sistemin mucidi, tek adam rejiminin ana unsuru yol göstericisiydi. Ak Partinin 366 vekili var ama Chp meclise girmiyor hatta direniyor. Sadece bir vekil girmiş olsa tüm iddialar çürüyecek ama CHP girmemek için AKP sokmamak için büyük mücadele verdiler ve bu ülkeyi gerdiler de gerdiler gerdiler de gerdiler şimdi sonuçlarını yaşıyoruz. O gün Cumhuriyet mitingleri tertip edenlerin önünde bulunanlar bugün Ak Parti borazanlığı yapıyorlar.

O gün Ak Partiye karşı olan Cumhuriyet mitingleri tertip eden bazı kişiler ne hükmetse şimdi Ak Partiyi savunuyorlar.

Düşünsenize bugün Ak Partililerin hasretle, saygıyla andıkları iki lider merhum Necmeddin Erbakan ve merhum Muhsin Yazıcıoğlu Ak Partiye destek veren başta TRT, ATV, TGRT, STV, KANAL 7 TV kanallarına çıkarılmamış yazılı basınlarında yer alamışlardı. Bu iki liderin Ak Parti iktidarında 8-9 yıl sürede yani ölümlerine kadar bu kanallarda bir dakikalık hatıraları bile yoktur. Çünkü çıkarılmamışlardı. Ama ölünce badem gözlü oluverdiler işte..

Hala Ak Partiyi destekleyen bir kardeşim TRT, ATV, TGRT ve Erbakan hocamızın bizzat kurduğu Haber 7’yi arayıp 2002 Kasım ayından ölümlerine kadar çıkarıldıkları veya röportaj yaptıkları bir kayıt istesin ve yayınlasın bakalım bulabiliyorlar mı?

Osman Öcalan’a Doğu Perinçek’e layık gördükleri ekranları bu çok sevdikleri iki lidere layık görmemişlerdi maalesef. Hatta Erbakan hocamız Mehmet Haberal’ın sahip olduğu kanal B’ye çıktığı içinde bugün sayın Temel Karamollaoğlu’na söylediklerinin çok fazlasını söylemişler ve hakaret ettirmişlerdi o dönem.!!!

Necmeddin Erbakan ve Muhsin Yazıcıoğlu olacakları görmüşler onun için çok mücadele etmişlerdi ama muaffak olamamışlardı çünkü oyun büyüktü. Erbakan hoca Deniz Baykal’a temsilci göndermiş ve bu şekilde muhaliflik yapmayın bu Akp’ye yarıyor diye uyarmasına rağmen huylu huyundan vazgeçmemişti. Erbakan hoca ölmeden önce muhalif partilileri bir çatı altından bir araya toplamaya ve oyunu bozmaya çalışsa da maalesef ömrü yetmedi.

Düşünsenize bugün muhalif liderlere ne söyleniyorsa o gün merhum Erbakan ve Yazıcıoğlu’na aynısı söyleniyordu. Hem de hiç utanmadan sıkılmadan!

Rüzgarı arkasına alan Ak Parti sözde muhalif düşmanları sayesinde üretim yapan tüm fabrikaları zarar ediyor gerekçesi ve “Devlet fabrika mı çalıştırır” algısıyla yok pahasına satıp paraları betona gömüyorlardı. Basket maçındaki gibi elleri sıcaktı nerden atarsalar atsınlar 3 sayılık basket atıyorlardı. Çünkü dış güçlerde iç güçlerde Ak Partiye çalışıyorlardı.

Düşünsenize Demokrat Parti ve Saadet Partisi genel başkanları en büyük muhalif görünmelerine rağmen Ak Partiye geçmek için can atıyorlarmış. Adam kendisi değil neredeyse Saadet Partisini bile Ak Partiye yamamaya çalışıyormuş ki Allah’tan Erbakan hoca dur bi dakka deyiverdi..!

Ak Parti iktidara geldiğinde Hdp yani o gün ki BDP’nin oy oranı yüzde 4 civarında idi. Anap, Demokrat, Saadet, Genç vb.partileri yok etmeye ve bitirmeye çalışan SİSTEM ne hikmetse Hdp’yi büyütüyordu. Ki her halde çözüm süreci tiyatrosunu rahat oynasınlar diye.. Şuan Hdp’nin oy oranı yüzde 10 civarında ve aşağı hiç düşmüyor nedense?

Şuan pkk ve hdp’den dem vuranlar, milliyetçilik taslayanlar önce yalanlanan daha sonra kabul edilen APO ile masaya oturmaya bile alkış yapmışlar ve “Reisin bir bildiği vardır” mantığı yürütmüşlerdi. Siyonizm öyle ustadır ki sana Erbakan’ı yuhalattırır ama Barzaniye “Türkiye Seninle Gurur duyuyor” sloganı bile attırır. Hadi yaptırmadı deyin bakalım!

İnanın şuan sayıları azalsa da muhalefeti Hdp ile işbirliği yapıyor diye suçlayanlar iktidar seçim öncesi tekrar apo ile görüşsün hatta TRT’ye çıkarsın vallahi yine bir bildiği vardır diye rıza gösterecek alkışlayacak bir kesim var. Çünkü bu kesimin düşmanını veya dostunu her zaman olduğu gibi yandaş medya ve troller belirliyor.

Nasıl mı belirliyorlar?

Daha dün Cumhurbaşkanım, Başbakanım dedikleri kişiyi düşman gibi gösterirler ama 28 Şubat ve Cumhuriyet mitinglerinin öncüsü Perinçek’i sevdirip birde dua ettirirler adama.. Hadi yaptıramaz deyinde göreyim sizi..

Ak Parti özellikle her seçim öncesi ve her zaman bir DÜŞMAN yaratma da her zaman başarılı oldu. Düşman hayaliydi ama rollerini hep iyi oynadılar. O hayali düşmanlar sayesinde bu ülkenin dertleri, sorunları büyüdü de büyüdü ve artık tıkanma noktasına geldi. Bardak çoktan taştı bile… 650-700 Milyar Dolar borçluyuz ve yılda 200 MİLYAR FAİZ ödüyoruz. Ama olsun FAİZE KARŞIYIZ..!

Şimdi diyeceksiniz ki ” Ya bu Ak Parti 20 yıldır hiç mi iyi bişey yapmadı? Vallahi çok güzel şeylerde yaptı. Ayasofya vb. daha neler neler. Ama teraziye koyup tarttığımızda yaptığı iyi şeyler ağır bassaydı şimdi bu Ülke bu kötü duruma düşmezdi değil mi?

Son 4-5 yıldır muhalefet iyice akıllandı ve o düşman yaratma oyununa düşmüyor. Bunda sayın Temel Karamollaoğlu ve sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun rolü büyük. Allah razı olsun. Ha muhalif tarafta görünüp te iktidara yardımcı olmak isteyenler var ama ağa babaları olmayınca artık gündemi belirleyemiyorlar. Artık gündemi muhalefet belirliyor. Aydın Doğan medyası da olmayınca ve sosyal medyada herşey şeffaf ve bağımsız olunca dengeler değişiverdi hayırlısıyla…

BU ÜLKE HAMESETLE DEĞİL FERASETLE YÖNETİLİRSE DÜNYA LİDERİ OLUR!

İnşallah çok daha değişecek. Geç oldu ama güç olmayacak.

Bu ülkenin bir tarihi var. Bu ilkenin Milli ve Manevi değerleri var.
Bu ülkenin inancı var.
Bu ülkenin Kurtuluş Savaşı hikayesi var.

Yönetenler bu gerçeklere ve değerlere göre plan proje yapıp yönetmeye çalışsınlar.
• Yok AB uyum yasaları
• Yok ılımlı İslam projesi
• Yok Kopenak kriterleri
• Yok efendim İstanbul sözleşmesi
• Yok efendim Çin modeli
• Yok efendim Faiz Dünya gerçeği
• Yok efendim Devlet fabrika işletmezmiş
• Yok efendim AVM kültürüymüş
• Yok efendim İtibardan tasarruf olmazmış,
• Yok efendim Diyarbakır BOP’un yıldızı olacakmış
• Yok efendim Borç Yiğidin kamçısıymış
• Yok efendim Dünya bizi kıskanıyormuş

Mış mışta mış vb. safsatalarla birileri tarafından elimize tutuşturulan dayatmalarla değil;
Tıpkı 1973 Msp ve Chp ve Refahyol hükümetinde olduğu gibi
• 81 Vilayete Ağır Sanayi hamleleri
• Kıbrıs Barış Harekatı
• D8 Projesi
• İslam Dinarı
• Havuz Sistemi
• Adil Düzen

Fabrika yapan Fabrikalar ve kendi milli manevi değerlerimize göre ANAYASALAR ve KANUNLAR yaparak gerçek DÜNYA LİDERİ oluruz. Yoksa havanda civa döver veya şimdiki olduğu gibi NAL toplarız.

İnşallah son 20 yıldan iyi bir ders almışızdır. Yoksa maazallah; Sadi Şirazi’nin söylediği gibi “Ders alınmazsa, her hata bir sonraki hatanın virüsü olur.

Vesselam

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.